Poradna Dr. Hause
kamoše prý léčil brácha tak, že nakrájel nadrobne špek, ten opražil, aby pustil tuk a pak to šupnul do velkého panáku (ne-li dvojitého). Prý se to musí být v blízkosti postele, protože člověk je hned v limbu. V mém případě bych to musel pít spíš v blízkosti hajzlíku.
Jinak se k tomu stavím asi tak, že léčená rýma 14 dní, neléčená 2 týdny. Člověk se toho nejlíp zabí tak, že to někomu předá. U nás je pravidlo, že manželka s dcerou jsou nemocné 3 dny, já se držím, pak to chytnu od nich, oni se vyléčí a já skuhrám nejmíň týden.
Jinak se k tomu stavím asi tak, že léčená rýma 14 dní, neléčená 2 týdny. Člověk se toho nejlíp zabí tak, že to někomu předá. U nás je pravidlo, že manželka s dcerou jsou nemocné 3 dny, já se držím, pak to chytnu od nich, oni se vyléčí a já skuhrám nejmíň týden.
ZX-12R naked
To je super nápad, akorát nevím, jestli v tý mikrovlnce nezabiješ všechny vytamíny v meduMilan X píše:My se doma léčíme do hrnka 1/4 medu vymačkat citron zalít dobrou kořalkou (slivovica, brandy, whisky) co komu jede šup s tím do mikrovlnky, ale ne moc dlouho bo pak je vymaloná tím medem . Než to dopiješ tak spíž jako špalek a ráno je chřipka z těla ven.

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Je to něco kolem 40 stupnů.milda píše:Neboj, vYtamíny něco vydržej,ty jsou tvrdé!!!![]()
Otec je bláznivej bzučil (včelař) a povídal nějakou teplotu,kdy med už je jen sladkej a neobsahuje to,co by měl...ale cifru z hlavy nevím,musel bych dát nápovědu po telefonu....
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
ZRX 1984 píše:To je super nápad, akorát nevím, jestli v tý mikrovlnce nezabiješ všechny vytamíny v meduMilan X píše:My se doma léčíme do hrnka 1/4 medu vymačkat citron zalít dobrou kořalkou (slivovica, brandy, whisky) co komu jede šup s tím do mikrovlnky, ale ne moc dlouho bo pak je vymaloná tím medem . Než to dopiješ tak spíž jako špalek a ráno je chřipka z těla ven.to by chtělo zjistit, to bych zkusil...
Nevím jak dopadnou vitamíny , ale mě to vždy pomůže je to prostě penicilín s rohypnolem dohromady a ráno si OK
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
Milan X píše:ZRX 1984 píše:To je super nápad, akorát nevím, jestli v tý mikrovlnce nezabiješ všechny vytamíny v meduMilan X píše:My se doma léčíme do hrnka 1/4 medu vymačkat citron zalít dobrou kořalkou (slivovica, brandy, whisky) co komu jede šup s tím do mikrovlnky, ale ne moc dlouho bo pak je vymaloná tím medem . Než to dopiješ tak spíž jako špalek a ráno je chřipka z těla ven.to by chtělo zjistit, to bych zkusil...
Nevím jak dopadnou vitamíny , ale mě to vždy pomůže je to prostě penicilín s rohypnolem dohromady a ráno si OK

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*