CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 15:25:17

Vikki46 píše:
MICHALIS TSIOLAS píše:Mišáku, nedal bys to bez sebezapření od 23.7. do konce července :?: :!: :wink:
..taky bych se k tomuhle pripojil.......................................ten cerven bych asi dal....ale bude to hekticke...to zkouskove a do toho mam totiz jeste 14 narozky a na to me vzdycky padne celej vikend
sorry, ale termin uz je +- dany... hybat uz se s nim nebude... takze to poradne zvaz a dej vedet jak jsi se rozhodl, v terminu dovolene bude mit minimalne jeste jeden clovicek ze skupiny narozky, tak to muzeme zapit tam ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » pon říj 12, 2009 15:44:35

Nechci organizátorům kecat do cesty, ale koukal jsem na Motorrad Tourenplaner 2008/2009, kde je ve Francii spousta vyhlášených tras které by šli napasovat na cestu tam.
Ke stažení v tomto vláknu: viewtopic.php?t=6004

Jsou tam i kontakty na hotely a kempy na trase.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 15:50:54

SumavaCZ píše:Nechci organizátorům kecat do cesty, ale koukal jsem na Motorrad Tourenplaner 2008/2009, kde je ve Francii spousta vyhlášených tras které by šli napasovat na cestu tam.
Ke stažení v tomto vláknu: viewtopic.php?t=6004

Jsou tam i kontakty na hotely a kempy na trase.
klidne kecej ;-) ...jakou cestu vyberem zalezi na vsech zucastnenych... tohle konkretne je na vzajemne dohode nekde u jednoho stolu ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon říj 12, 2009 17:27:39

fakticke poznamky vsech..ne kecy jsou vitany....
Sumava go go go :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon říj 12, 2009 17:33:25

dnes jsem opet mluvil se svou pritelkyni ktera mi pomahala i s tou route 66...
je ochotna az se domluvime na nejakem terminu a planu cesty mi pomoci s kvalitnim zajistenim prespanim treba s prioritou bezpecneho parkovani apod...take mi potvrdila ze pri vetsim poctu lidi je to s postupem datrumu trosku vetsi problem ale i tak za nejakou tu cokoladku udela nebo pomuze tak abychom spali v pripade potreby co nejvice pospolu...i na ceste zpet...
jisteze jsem jako podstatnou prioritu udal i finance...
takze potrebuje jen presne pozadavky a itinerar...jakmile se shodnem predavam a bukujem po vzajemne konzultaci...
navrhuji tedy jako nejzassi termin pevne domluvy zajemcu max tak do 10.11 radej do 31.10.2009

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 17:38:42

MARTY píše: takze potrebuje jen presne pozadavky a itinerar...jakmile se shodnem predavam a bukujem po vzajemne konzultaci...
navrhuji tedy jako nejzassi termin pevne domluvy zajemcu max tak do 10.11 radej do 31.10.2009
hodne nas bude na Skalce (tedy alespon v to doufam), tak muzeme sedet nad mapou a konzultovat ;-) ...a co si tam uvarime to si taky snime :D
----- (W) -----
young oldtimer

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » pon říj 12, 2009 18:52:11

No jo, ale co s takovými, jako třeba my, když teď opravu nemůžeme říct, zda nám to vyjde. Je mnoho změn, které nás čekají a které by mohly ovlivnit příští dovolenou. Rádi bychom jeli, letošek byl super. Ale co když třeba v lednu zjistíme, že to nedáme? Proto jsme se zatím nikam nehlásili. Termín by nám "zatím" i vyhoval.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pon říj 12, 2009 18:56:18

MARTY píše:dnes jsem opet mluvil se svou pritelkyni ktera mi pomahala i s tou route 66...
je ochotna az se domluvime na nejakem terminu a planu cesty mi pomoci s kvalitnim zajistenim prespanim treba s prioritou bezpecneho parkovani apod...take mi potvrdila ze pri vetsim poctu lidi je to s postupem datrumu trosku vetsi problem ale i tak za nejakou tu cokoladku udela nebo pomuze tak abychom spali v pripade potreby co nejvice pospolu...i na ceste zpet...
jisteze jsem jako podstatnou prioritu udal i finance...
takze potrebuje jen presne pozadavky a itinerar...jakmile se shodnem predavam a bukujem po vzajemne konzultaci...
hmm, vzhledem k závažnosti dost šibeniční termín :cry:, na Skalku nejedu :?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 19:15:44

Majdinka píše:No jo, ale co s takovými, jako třeba my, když teď opravu nemůžeme říct, zda nám to vyjde. Je mnoho změn, které nás čekají a které by mohly ovlivnit příští dovolenou. Rádi bychom jeli, letošek byl super. Ale co když třeba v lednu zjistíme, že to nedáme? Proto jsme se zatím nikam nehlásili. Termín by nám "zatím" i vyhoval.
...no zrovna s vami jsem pocital, i kvuli tomu ze jste se hlasili k terminu v cervnu :-( ...ja vim je to jeste daleko, ale takova cesta se tezko dobre naplanuje mesic pred odjezdem pokud chceme nejaky rozumny nocleh po ceste a ve finalni destinaci. Ja take dnes nevim co bude za mesic :-( Ale na tu dovcu chci jet a ted take budu vedet s dostatecnym predstihem kdy se jede a tak muzu udelat vse proto abych jet mohl a ostatni veci pripadne vcas mohl prelozit na driv nebo na pozdeji...
----- (W) -----
young oldtimer

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » pon říj 12, 2009 19:27:35

Jo, samozřejmě že pokud jsme schopni to ovlivnit, vše se podřídí dovolené, s tím počítáme, ale opravdu budoucnost nezáleží zcela na nás. Přípravu naprosto chápem, měsíc "před" nezařídíš nic. Nechci to zde rozebírat podrobně, prostě zatím nejsme schopni nabeton říct bohužel nic. :?
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 19:40:04

Z. píše:
MARTY píše:navrhuji tedy jako nejzassi termin pevne domluvy zajemcu max tak do 10.11 radej do 31.10.2009
hmm, vzhledem k závažnosti dost šibeniční termín :cry:, na Skalku nejedu :?
...s tebou je to spatny, clovece :-( ...Sibenicni termin? Jak se to vezme, musime dat dohromady alespon hruby nastin lidi co by chteli jet a mohli zacit hledat spravne misto a ubytko. Termin na definitivni prihlaseni bude samozrejme o dost pozdeji, az po definitivnim vyberu ubytka a nutnosti zaplatit zalohu ;-) Na Skalce by se mohlo vyjasnit kdo a co od te dovolene ocekava, abychom vyladili pozadavky vsech kteri se chteji ucastnit a nasledne dle techto kriterii sehnali ubytovani a ostatni :-)
----- (W) -----
young oldtimer

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon říj 12, 2009 19:56:30

nic nehrotim naschval...ale je to trosku vetsi pekelna cesta ...na kterou se presto tesim :D ...a tak bych se rad vyhnul problemum ve veci ubytovani...

ani ja nevim jestli se neco nestabne..proboha ja nemam na cem zatim jet..ale nez blabolit zvasty o nicem tak radej nic...to se netyka Majdy...te verim hodne moc ze by chtela a jela jakmile to bude jen trosku mozne..
casove to zas tak velka sibenice neni...
uzavre se termin...pak ja budu laborovat na ubytovani...schvaleni..zaplaceni zalohy v danem terminu a mame mozna konec ledna...mozna...
ale zacit pohodu zarizovat v dubnu asi neni taky to prave orechve...
klidne to zaridime pro sest lidi a pak budou treba cekatele na uvolnene misto...nebo nevim jak jinak se snazit to udelat
vsuvka...existujou mraky lidi kteri z duvodu nejakych slev nebo jinejch akci platej dovcu 7 mesicu dopredu jako nic...
sraz na mlynkach se zacal resit sest mesicu dopredu cca ze ???? :D

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pon říj 12, 2009 21:22:54

KankX píše:Na Skalce by se mohlo vyjasnit kdo a co od te dovolene ocekava
to uz mam vymysleny- jeden den vylet do Barcelony, dvoudenni vylet do Saint Tropez se zastavkou v Marseille, Cannes a Monte Carlu, jeden den valeni u more a zbytek dni pohodovy vylety v okoli :D
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Vikki46
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Vikki46 » pon říj 12, 2009 21:43:49

KankX píše:
Vikki46 píše:
MICHALIS TSIOLAS píše:Mišáku, nedal bys to bez sebezapření od 23.7. do konce července :?: :!: :wink:
..taky bych se k tomuhle pripojil.......................................ten cerven bych asi dal....ale bude to hekticke...to zkouskove a do toho mam totiz jeste 14 narozky a na to me vzdycky padne celej vikend
sorry, ale termin uz je +- dany... hybat uz se s nim nebude... takze to poradne zvaz a dej vedet jak jsi se rozhodl, v terminu dovolene bude mit minimalne jeste jeden clovicek ze skupiny narozky, tak to muzeme zapit tam ;-)
....no ja jsem rozhodnut!! jedu!!.....bud to dam v cervnu a nebo to dodelam v zari jako letos :wink: ...ja jsem jen chtel lobovat za jinej termin...co kdyby :D ...ale chapu ze to vy organuzujete..a ze teda vy mate pravo na vyber terminu...ja se jen povezu :wink:
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???

Vikki46
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Vikki46 » pon říj 12, 2009 21:48:56

ja bych se primlouval aby se jelo podivat se i na tenhle most http://www.kolit.estranky.cz/clanky/zaj ... -de-millau
....docela me ta svaba fascinuje :wink:
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???

Zamčeno