KankX píše:Máma-RM píše:Jirka_Z píše:Neni, Milda jede ted z Plzne s nama na SK...
PS: na motce neni nikam daleko

(obvzlast ne v ČR)
Čoveče na ten můj sepersport je dřina i výlet do brna je fakt že jsme dost letěli ale tohle je fakt hodně daleko, moto gp mě vyšlo jen benzínově přes 2500 babek

...ale, ale... urcite to nemas dal jak ja...
PS: kolik ti to zere prosim te???? normalni motorka dojede z Plzne tam a zpet za 1600,- ale spis jeste za min...
Takže cesta z Plzně do tábora je 120km, při tankování plné nádrže taknuji cca za 450kč a najedu na to cca 160km a rozsvítí se rezerva, Z tábora je to do rosi 147km, tzn že jednou jsem tankoval 450 na začátku než jsem vyjel, pak za táborem znova a už jsme na 900kačkách cca a to jsem teprve za táborem, po té přijedu na okruh v pátek juknu na tréninky... odpoledne to zabalíme a jedeme do zakřan to je cca 15km až do hospody. z hospy na místo spaní asi km, ráno jedem do rosic tam se nataknuje už jen cca za 380 a jsme na 1200 cca v sobotu je to pohoda, absolvujeme odjezd na okruh a zpátky což je minimum. cca 30 dohromady a jelikož je pekelné horko tak zajedeme k místní vodě do Náměšti nad ... cca 15 tam 15 zpátky a jsem na 60 km za sobotu. V neděli cesta na okruh 15 a pak už jen cesta domů takže taknujeme u 9 křížů cože je od okruhu cca 30 km, takže mám najeto 90 a dotankuji jelikož na plnou najedu cca 160 tak dotankuji přes půl nádrže což je cca 270kč a jsme na 1470 v táboře už se zase po ujetí cca 150km zase rozsvicuje hladové oko a taknuji za 450kč a jsme na 1900
Z plzně to tábora to je zhruba 120km což znamená že cenovka ještě tak 350kč takže se všem omlouvám ale benzín mě vyšel ne na 2500kaček ale asi na 2250kaček. Dosta na tom zavinilo že jsem jel s třema kámošema a měli všichni litry takže cesta ubíhala kurevsky rychle ale to jen pro ty kteří mi nevěřili... a není to výmluva, ale přece jen z Plzně to je kurva daleko a jsem průměrně si vydělávající člověk takže když dám bůra za brno tak nemohu hned následující měsíc jet za stejnýho bůra k vám. Snad příští rok s tím budu počítat a nějak si "naspořím"
Kawa je pro mě srdeční záležitostí...