BATŮŽČÍ FORUM
Pro ženskou a na "menší" nožce si myslím, že to jde, opravdu vypadají dobře, měli jsme v ruce velikost 40, ale to je asi pětka, potřebujeme tak čtyřku.. pro chlapa jsou příliš zženštiléfarmář píše:vypadají dobře, mít je větší

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
pod to se podepisuji, já v nich jezdím třetí rok a pořád pohoda, až na jeden prasklej steh, ale to si myslím, že po skoro 25 tis km je docela v poho na botě kterou pořád radím a dost v nich šmajdám.... a když jukneš na www.novelmoto.cz tak je koupíš v HK za docela dobrou cenu... na déšť jsem na Tesáku vyzkoušel namazat to větrání indulonou a pohoda neteče do nich...Ladis píše:Myslím, že Lali (a snad nejen ta, protože jsem si všimnul, že v nich jezdí dost lidiček) ti může v klidu doporučit Probiker Traveler, který už má druhou sezonu a jsou pořád, jako nový! Pro batůžek myslím pohodová volba!Majdinka píše:Já teď řeším boty na moto, copak se v tom vyznám? Tak doporučujte pánové. Něco z nižší cenové hladiny a vhodné pod kalhoty.![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ano, debata byla navržena, ale Mamka má výjimku, takže to jsem zvědavá, cos tím uděláte.
A Marty, nemohla by být změna, že by baťůžci kontrolovali kdo ho má a dle individuálního přístupu by s ním nakládali?
mmj.: děkuji za debatu o botách, ty co nabídl Ladis jako první a Seky pochválil se mi docela líbí a cenově jsou na obou serverech stejně přijatelné

A Marty, nemohla by být změna, že by baťůžci kontrolovali kdo ho má a dle individuálního přístupu by s ním nakládali?

mmj.: děkuji za debatu o botách, ty co nabídl Ladis jako první a Seky pochválil se mi docela líbí a cenově jsou na obou serverech stejně přijatelné
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní