mělo by to bejt stejně...Pepa píše:Já když mám dole stojan a kvalt, tak nejde ani starter, aj když mačkám spojku. Musím stojan zaklopit a pak to jde přes spojku nastartovat. Možná to má gpz jíinak.misak39 píše:je potřeba změřit cívky, jestli nejsou proražený, můžou se ohřát a pak to nedává jiskru...ale taky bych kouknul na spínač pod stojanem, ten taky zkratuje zapalko a starter točí vesele dál...
Opakovane problém gpz
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Gina píše, že raz točí a potom netočí, třeba je tam více závad. Nemůže být někde zlomenej svazek drátů? Znám to u auta na zadních dveřích, nejde zámek atd.misak39 píše:záleží na tom, jestli to VUBEC netočí, nebo točí ale nechytá... vidím to někde na skřípnutej káblík, kterej se může otřesem dostat na kostru, nebo na ty cívečky...ale na změření stačí měřák za 120 kaček, jde jen o to dostrkat se k někomu do dílny...
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Jj, pokud startuješ na neutrál, na tuto variantu jsem zapomněl. Já jak potom zakvaltuju, tak vypne motor, zaklopím stojan a přes spojku nastartuju.farmář píše:já se se stojanem pouze nerozjedu. Nastartuju úplně v pohodě.Ale dám kvalt a je to v háji.Nechce se roztočit a chcípe.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- farmář
- Ghostrider
jj startuju, je to nejpohodlnější a nikdy nevím,jak to dopadne, tak beru helmu atd až pak, nejradši....Murphy říká, že když je 35 ve stínu, ty natáhneš hadry, kuklu helmu rukavice, sedneš a chceš se konečně rozjet, nepůjde to ani s rozběhem. Tak to tak nehrotím, abych nevypadal jako když vylezeš z bazénu....oblečenej

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- farmář
- Ghostrider
Gino, až ti tozase nepůjde nastartovat.....skus to se zmáčklou spojkou.Neznám vysvětlení ale u mne to funguje. Dnes jsem si dělal podtlaky a samozřejmě když to stojí odstrojený a nádrže je jak dialýza nebo umělej oběh vedle, tak najednou ani ťuk.Vymáčknu spojku a zase to fachá. Mám teda hydraulickou.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Podtlaky? Ty máš budíky?farmář píše:Gino, až ti tozase nepůjde nastartovat.....skus to se zmáčklou spojkou.Neznám vysvětlení ale u mne to funguje. Dnes jsem si dělal podtlaky a samozřejmě když to stojí odstrojený a nádrže je jak dialýza nebo umělej oběh vedle, tak najednou ani ťuk.Vymáčknu spojku a zase to fachá. Mám teda hydraulickou.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nechci radit, ale casto to chodi tak ze ve finale takovym obchodem muzes i usetrit a navic budes jezdit na noveMARTY píše:dnes jsem byl u MARKA a videl tu krasnou sestku 2007 co tam ma na prodej...kua Gino ber ju a neres CHRUSTIKA,,ta je tak nadherna ze byt mensi tak ju beru sam![]()
![]()
a je tam cena skoro zadarmo

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Nebude příliš vysoká?KankX píše:nechci radit, ale casto to chodi tak ze ve finale takovym obchodem muzes i usetrit a navic budes jezdit na noveMARTY píše:dnes jsem byl u MARKA a videl tu krasnou sestku 2007 co tam ma na prodej...kua Gino ber ju a neres CHRUSTIKA,,ta je tak nadherna ze byt mensi tak ju beru sam![]()
![]()
a je tam cena skoro zadarmo...myslim ze to co tady napsal Marty neni tak uplne od veci
Sestka je mala, krasna...budete se k sobe hodit
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148