jo, to jsou Mlýnky ...milda píše:http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=139848536@ ... 14632@z=17
Tohle jsou Mlýnky?
Honzo-Šumavo,pojedeš po dálnici?
IV. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2009 (11.-13.9.)
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo,měli bychom jet.Já osobně bych jel spodem,jestli to projde.....farmář píše:Mildo, jedeš? bo pokud pojedete kochačku spodem, sejdem se tady, pokud dálnici, tak na úsek Jihlava-Brno mne NIKDO!!!!! nedostane, nikdy víc
Nejrychlejší trasa se na Seznamu ukazuje přes Rakousko....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- farmář
- Ghostrider
tam nemohu s motorkou
jak by mne slyšeli, už by mne nemuseli ani vidět. Navíc spáchat nějaký přečin tam, platíme jako blázni. Tam nic neukecáš. Jel bych opět Třebíč,Náměšť, najedu na dálnici u Brna, tam už to jde a sjíždímna OMV, kde bývá spich s ostatními. Minule jsem tam natrefil Karla.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Mě je jedno kudy se pojede. Časově je lepší ta dálnice, ale klidně se přizpůsobím většině. Jestli se ale bude hlasovat, tak dávám hlas dálnici.
To Farmář: O víkendu jsem byl v Brně a dálnice tam i zpět byla v poho.

To Farmář: O víkendu jsem byl v Brně a dálnice tam i zpět byla v poho.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- farmář
- Ghostrider
jo? oni ji předělali?
....ne, tolik sprostých slov jsem do helmy nezařval ani nepamatuji, no more!
jo a díky, už jsou přiípojené (budíky), bylo to již třeba, jen nemám na to čas dodělat to.Snad dnes či zítra....karbce musely ven, jeden šroubek stávkoval...a už mlčím, ať nejsem OT majstr 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- ivanversys
- Easy slider
povidám ZATÍM TO VYPADÁ, ŽE MÁM NA TENTO VÍKEND NAPLÁNOVANOU JINOU AKCI, TAKŽE LETOS ASI BEZ NÁS.
edit - slavíme s pár starými známými společně narozeniny, prožili jsme toho spolu strašně moc, no a neviděli jsme se spoustu let. Jak to tak vypadá k velkému pracovnímu vytížení a častým cestám, do ciziny, vychází první společný termín právě na tenhle víkend. Mlýnky byly vloni fajn, dokonce jsme cestou zpátky ani neumrzli, ale pokud vyjde ta akce na tenhle víkend, tak jedu na 100% tam.
edit - slavíme s pár starými známými společně narozeniny, prožili jsme toho spolu strašně moc, no a neviděli jsme se spoustu let. Jak to tak vypadá k velkému pracovnímu vytížení a častým cestám, do ciziny, vychází první společný termín právě na tenhle víkend. Mlýnky byly vloni fajn, dokonce jsme cestou zpátky ani neumrzli, ale pokud vyjde ta akce na tenhle víkend, tak jedu na 100% tam.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209