BATŮŽČÍ FORUM
Za gralutaci díky, přežila jsem oslavu ve zdraví, hodlám se
zbourat až na dovo
Oko už teď dobrý, skončila jsem s ním na operačním sále, moje první operace v životě, tak jsem byla trochu vyklepaná, ale teď už jsem zkušenej pacient
A co se týče balení, jediné co máme, koupený eura. Zitra to začně, doprat co ješte není, nenosit, co už vypráno je, pojistit se na blbost
, důkladně uložit šišku salámu, aby jí někdo (kdo asi?)
nesežral dřív, než bude zachraňovat život před smrtí hladem...
A tak. Jsem zvědavá, co necháme doma. Tak všem pohodový výjezd a ...sejdeme se na kožním... (la pardone, in Italiano)
zbourat až na dovo

Oko už teď dobrý, skončila jsem s ním na operačním sále, moje první operace v životě, tak jsem byla trochu vyklepaná, ale teď už jsem zkušenej pacient

A co se týče balení, jediné co máme, koupený eura. Zitra to začně, doprat co ješte není, nenosit, co už vypráno je, pojistit se na blbost

A tak. Jsem zvědavá, co necháme doma. Tak všem pohodový výjezd a ...sejdeme se na kožním... (la pardone, in Italiano)
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
TAKOVOU kačenu jsi ještě nelízalHan Solo píše:TO byla tak stará nebo placatá ? slepená asfaltemCikáni do hlíny no proč nezkusit něco jiného
![]()
![]()
Jinak nebalím,neperu,drobné nemám a salám jsem právě sežral
Ale těším se salámů bude dost,drobné taky budou no tak co.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
TAKOVOU kačenu jsi ještě nelízalmisak39 píše:Han Solo píše:TO byla tak stará nebo placatá ? slepená asfaltemCikáni do hlíny no proč nezkusit něco jiného
![]()
![]()

Věřím,ale dá se do ní i kousnou

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
jasný, s chutí, bez problémů a hlavně bez řevu!!!Han Solo píše:misak39 píše:TAKOVOU kačenu jsi ještě nelízalHan Solo píše:TO byla tak stará nebo placatá ? slepená asfaltemCikáni do hlíny no proč nezkusit něco jiného
![]()
![]()
![]()
![]()
večer, až se proberu z probírání dovči sem hodím návod...
[/quote
Věřím,ale dá se do ní i kousnou![]()
![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*