digitální pneu manometr:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
OK
dejte adresy na PM: 21.7. se vracím tak se snad dočkáte
, prachy pak po doručení přepošlete na můj účet. Dám vědět, mějte se fajn!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
no ne???
tady je maj taky
Je to zábavné, ten samý měřák, lze koupit u Louise za 14Eur, já je měl za 3Eur, a tady za 150.
Můžete si objednat!
Je to zábavné, ten samý měřák, lze koupit u Louise za 14Eur, já je měl za 3Eur, a tady za 150.

Můžete si objednat!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
No, já jsem na tom podobně. Pokud měníš s gumou i ventil, tak s tím není problém. Na co teda ten měřák, že joLech píše:Já teda 2x ročně a dofoukávám když je potřeba kompresorem na benzince o pár desetinek atmosfér.

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Dobrýmilda píše:Ať měřím,jak měřím,tlak stále stejný...
![]()
Tak dycky drobet upustím,pak dofouknu ....abych nevyšel ze cviku....

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Hm...to by ses divil! Dle výrobce, se má hustit na daný tlak PŘI STUDENÉ GUMĚ A NEBO UJET MAX 1km... ( a to po kiláku budeš mít o dvě desítky víc). Když si dofoukneš gumy pěkně zahřátý, to se maj dobře. Já gumy měřím cca co měsíc, teplota je na motorkových gumách dost znát... dusíkem nefoukám. Na autě je to +-koloběžka, ale na motce si gumy hledím - protože prekérku s gumou v zatáčce (i na rovinku sázím...) nerozdejcháš jako v autě. Autem jsem si jednou udělal pár užovek v zatáčce - kdyby tam byl ještě někdo druhej, tak si tu dneska nepíšem. Jezdil jsem s dobře umístěným hřebíkem, co měsíc jsem dofukoval - nebyl vidět, a pak byl vidět až moc!Pepa píše:No, já jsem na tom podobně. Pokud měníš s gumou i ventil, tak s tím není problém. Na co teda ten měřák, že joLech píše:Já teda 2x ročně a dofoukávám když je potřeba kompresorem na benzince o pár desetinek atmosfér.![]()
Ať stojí co chce. Např. u auta nekontroluju tlak vůbec a jezdím od výměny gum do výměny. Jinak taky foukám na benzince.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
jiste souhlas...to neni nikdy na skodu...spatžnej ,rozhozenej tlak...= velka nejistota kdyz se na gumy spolehas jako na brzdyMaverick píše:Já měřím téměř pravidelně každých 14 dnů , nebo tak nějak ... teda někdy je to aj měsíc .... no někdy 2 teda
je to zalezitost paru sec...s merakem od Choseho uno momento

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!