Teda já mám Peugeot 307 2.0 HDI, ale že bych skákal nadšením se říct nedá. Prostě je to kus od kusu.MARTY píše:to je OT to je vec nazoru co kdo potrebuje...je mnoho znacek.a myslim ze dnes uz neni nekvalitni smejd uz vubec nic...je to jako s motorkama..kdyz ji milujes neni co resit...me ta znacka nikdy nesklamala,vsude vcetne evropy dovezla...kvalitni brzdy a klimatizace funguje vzdy a ja uz asi zadne jine vymozenosti nehledam ikdyz v Lagune je asi vse co muzu mit..Zdrahy píše:Francouzi umějí bagetyto je asi tak všechno
![]()
.. ale proti gustu žádnej dišputát, na některý kosočtverce nedám dopustit...![]()
me úproste vyhovuje a jinejm zase vyhovuje treba Ferrari...
to je polemika na vecne casy...
uznavam jen jedno..ten kundyznak bych asi zmenil![]()
výročí svatby Georg 31.5.2009 - neděle
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdo nezkusi neuveriPepa píše:No nevím Alfa, ti Italové to mají vyhoněný, moc tomu nevěřím.Zdrahy píše:dělám si legraci - už jsem měl spoustu aut a nejlepší byla ta, od kterých mě všichni zrazovali.. teď jezdím v českoněmecký plečce, ale zase si pořídím Alfu
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak!!!KankX píše:kdo nezkusi neuveriPepa píše:No nevím Alfa, ti Italové to mají vyhoněný, moc tomu nevěřím.Zdrahy píše:dělám si legraci - už jsem měl spoustu aut a nejlepší byla ta, od kterých mě všichni zrazovali.. teď jezdím v českoněmecký plečce, ale zase si pořídím Alfu
![]()
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- Roman - ZX12
- Easy slider
Italove (auta) se mi libi, protože jsou plna emoci a designove na spici.
Frantici se prodavaji jen proto, ze jsou levni-Citroen a Peugeot bych zkousnul ( C3 piccasso mam objednany pro Alici), ale co člověka donuti si koupit Rencka, to s prominutim fakt nechapu.....V reklame to ted sami priznavaji-"nikdy by vas nenapadlo si koupit rencka, az..."
Marty ted asi vre na zidli a drti klavesnici
Megana-predsledni model jsme měli ve firme a byla to ukolebana pecka, ktera jeste k tomu vubec nejela:(
Ale proti gustu zadny disputat, kazdemu co se mu libi.
G.
Frantici se prodavaji jen proto, ze jsou levni-Citroen a Peugeot bych zkousnul ( C3 piccasso mam objednany pro Alici), ale co člověka donuti si koupit Rencka, to s prominutim fakt nechapu.....V reklame to ted sami priznavaji-"nikdy by vas nenapadlo si koupit rencka, az..."
Marty ted asi vre na zidli a drti klavesnici

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Roman - ZX12
- Easy slider
tak jednoduchy to neniGEORG píše:Italove (auta) se mi libi, protože jsou plna emoci a designove na spici.
Marty ted asi vre na zidli a drti klavesniciMegana-predsledni model jsme měli ve firme a byla to ukolebana pecka, ktera jeste k tomu vubec nejela:(
G.

kazdy auto co jsem mel od nova melo vzdy svy mouchy po urcite dobe, nic co by se nedalo predpokladat...
u ojetin je to jina kapitola, vzdy to auto trpi na prohresky svych predchozich majitelu, italove asi nejmarkantneji na oleje, a turbo benziny na turba (subaru uz to vymyslelo blbovzdorne),
zahrivani a zpusob jizdy je dalsi kapitola, pouzivani spojky dalsi, pripravky a druhy oleju je nekdy sranda poslouchat atd atd ...
nejlepsi byl Wartburg 353, clovek si vsechno opravil, vyladil za odpoledne a spolehlivost extremni

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
C3 picasso dobrá - ečše že si neobjednal c4 . Mezi tím a Megánem sem se rozhodoval (dokonce na C4 jsem měl už nachystanou smlouvu). Ale pak jsem se dostal jak slepý k hůslám , k mechanikovi z Citroenu a ten mi říkal, že c3, c5 v pohodě, ale že c4 se jim furt vrací na odtahu 
Tak jsem objednal to co i bylo stejně blíž diiizajnově a to co ty nemůžeš pochopit

Tak jsem objednal to co i bylo stejně blíž diiizajnově a to co ty nemůžeš pochopit

C5 se mě líbíMaverick píše:C3 picasso dobrá - ečše že si neobjednal c4 . Mezi tím a Megánem sem se rozhodoval (dokonce na C4 jsem měl už nachystanou smlouvu). Ale pak jsem se dostal jak slepý k hůslám , k mechanikovi z Citroenu a ten mi říkal, že c3, c5 v pohodě, ale že c4 se jim furt vrací na odtahu

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148