A takže jo.

jinak vše ostatní při starém.Teda myslím to co se osvědčilo minule bude.Myslím jako hlavní taháky

Cena pravděpodobně 700,-Kč na osobu na celý víkend.Oproti loňsku tam nebudou hrát kapely ale budou druhé večeře.
Peníze za jídlo a ubytování se platí až na místě a to rovnou majiteli penzionu Jana.Nahlášení kvůli počtu strávníků nejpozději do pondělí daný týden,kdy bude tato víkendová akce.

V sobotu vyjedem v 11:00 na vyjížďku do Buchláků.Tam se projedem a nebo dáme zelňačku

Z tama pojedem ve 13:00 na Velehrad,kde předám perzonálu toho ústavu nějakou poměrnou finanční
část z výtěžku z naší tomboly.

Partner CKC, firma OK Racing ( www.okracing.cz ) opět přislíbila ceny do tomboly a děkuje za zájem v uplynulém roce!
Tak jsem byl dneska se projet a navštívl jsem penzion Jana na Mlýnkách abych doladil poslední drobnosti.Koukám že letos nác moc nebude tak jak loni a tak se nachystá předběžně v devíti velkých chatkách v každé 5 povlečených postelí + na dvou bude jen položené.No a malé chatky se nachystají jen tři povlečení +2 v každé.Zbytek účastníků bude spát v bodově na pokojích o různých počtech lůžek. Čepovat se bude pivo jedenáctka Bernard za barem na budově.ještě jsem kladl barmanovi důraz aby bylo dost zelené a vodky

Jo a pro ty,kteří sem pojedou poprvé.
Odkaz: http://www.penzion-mlynky.cz/index.htm
a mapka:

Lechova textová GPS

Zdarec.Pokud dojedeš směrem od Veselí nad Moravou tak po příjezdu k ceduli Strážnice budeš pokračovat pořád rovno.Vůbec nebudeš přejíždět přes koleje Až dojedeš k druhým závorám (kde je Stopka),tak zabočíš doleva a pojedeš pořád rovno až vyjedeš ze Strážnice na rovinku co má asi tak kilák.Pak přijde rozcestí.Nedáš se doleva na Radějov ale zabočíš vpravo.Krátká rovinka a pak prudce doleva přes mostek a pořád po té malé asfaltce až dojedeš k vodní nádrži kterou budeš míjet tak že ji budeš mít po pravé ruce no a až zaní je ten areál
Tři fotky zde,jak jsem je dával na forum loni:
viewtopic.php?t=3744
Pokud dojedete od Bzence tak pojedete kolem fotbalového hřiště,pak přes most (Baťák) a nezabočíte vpravo na náměstí ale pojedete rovno do kopce.(na kawě se to snad ani nepozná že je ta ulice dokopečka ) A držet směr.Zastavíte na Stopce u hospody U Flachbarta přejedete hlavní silnici a pojedete kolem nádraží až dojedete k vlak.závorám co budou po levé straně.Přejedete a pořád rovno až vyjedete ze Strážnice.Pak asi po kilometru zabočíte na rozcestí do prava na Mlýnky (penzion Jana).
Píhlášení na sraz pouze pomocí PM zpráv

seznam účastníků srazu:
Kuba ZRX (so-ne)
KankX
Blanka
Jerry
Ludva VN
KING
Mesr + 1
Milan + Eliška
Maverick
Dak-Ninja