CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
NA KTERE DOKTORE 2 _Han Solo píše:Bezva fotečky,některé zcela výstavní - myslím všechna s motorkářkama jen na jedné nějak zavazí Martyjary píše:Káčo taky ti děkuji za výbornou akci - podle mě zatím nejlepší sraz na kterém jsem byl. Prostě to vypadá úplně jinka když je nějaká organizovanost, než když je to moc chaotické. Prostě výborné. Tady jsou nějaké moje fotopostřehy : http://jary914.rajce.idnes.cz/motosraz/#album . Za Ladise se modlím, ať se brzy uzdraví.![]()
![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ty v... teď jsem to zapomnělMARTY píše:NA KTERE DOKTORE 2 _Han Solo píše:Bezva fotečky,některé zcela výstavní - myslím všechna s motorkářkama jen na jedné nějak zavazí Martyjary píše:Káčo taky ti děkuji za výbornou akci - podle mě zatím nejlepší sraz na kterém jsem byl. Prostě to vypadá úplně jinka když je nějaká organizovanost, než když je to moc chaotické. Prostě výborné. Tady jsou nějaké moje fotopostřehy : http://jary914.rajce.idnes.cz/motosraz/#album . Za Ladise se modlím, ať se brzy uzdraví.![]()
![]()
![]()
![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Copka,copak ty jsi se sprchovala a tak co jsem měl dělat já jsem se chtěl rozloučit jenže mě tam nechtěli pustit.Helča píše:Han Solo píše:
Ty v... teď jsem to zapomněl![]()
to je hezké....zapomíná..
...,ze srázku se vypaří jak pára nad hrncem
.... copak,copak?
![]()
![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ne ne ne....,ty jsi určitě dostal strach,páč jsem tam byla i s BlankouHan Solo píše:
Copka,copak ty jsi se sprchovala a tak co jsem měl dělat já jsem se chtěl rozloučit jenže mě tam nechtěli pustit.![]()
![]()
![]()
![]()

...ale my stejně víme,že ses těšil i s baťůžkem domů

a doufám,že Andrejku zase brzy uvidíme

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
ženský zatracený jak jste to poznalyHelča píše:ne ne ne....,ty jsi určitě dostal strach,páč jsem tam byla i s BlankouHan Solo píše:
Copka,copak ty jsi se sprchovala a tak co jsem měl dělat já jsem se chtěl rozloučit jenže mě tam nechtěli pustit.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ale my stejně víme,že ses těšil i s baťůžkem domů![]()
![]()
...,já jsem se totiž taky moc těšila
![]()
a doufám,že Andrejku zase brzy uvidíme

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- Roman - ZX12
- Easy slider
tak jsem dorazil domu, jeste jsem stihl asi 100km kolem komina misto plechovkou 
velky dik za kompletni servis !!! papu, lidi, silnice, proste vic uz chtit nemuzem !!!
cesta zpet pekne svizna, Helca je drak, kdyz neni videt nikdo ve zpetnym ze skupiny,
tak helca je prave vedle vas a ocima rika neco jako, tak jedem ne?
Fanusu ten skutr jsem taky malem nedal, mam pocit ze to ridila holka

velky dik za kompletni servis !!! papu, lidi, silnice, proste vic uz chtit nemuzem !!!
cesta zpet pekne svizna, Helca je drak, kdyz neni videt nikdo ve zpetnym ze skupiny,
tak helca je prave vedle vas a ocima rika neco jako, tak jedem ne?

Fanusu ten skutr jsem taky malem nedal, mam pocit ze to ridila holka

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak se sem taky konečně dostávám, moc se mi tam líbilo, škoda, že jsme nemohli s vámi na vyjížďku, domů jsme dorazili vpoho - už jsem nic nevyvedla
pokud jsem byla protivná, tak se omlouvám, nějak mě to rozhodilo, taková začátečnická chyba
Ještě jednou, díky Káčo
pokud jsem byla protivná, tak se omlouvám, nějak mě to rozhodilo, taková začátečnická chyba

Ještě jednou, díky Káčo

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Nás to Jani taky moc mrzeloJana Kawa píše:tak se sem taky konečně dostávám, moc se mi tam líbilo, škoda, že jsme nemohli s vámi na vyjížďku, domů jsme dorazili vpoho - už jsem nic nevyvedla
pokud jsem byla protivná, tak se omlouvám, nějak mě to rozhodilo, taková začátečnická chyba![]()

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...protivna??? to urcite ne, to umim byt jen jaHelča píše:Nás to Jani taky moc mrzeloJana Kawa píše:tak se sem taky konečně dostávám, moc se mi tam líbilo, škoda, že jsme nemohli s vámi na vyjížďku, domů jsme dorazili vpoho - už jsem nic nevyvedla
pokud jsem byla protivná, tak se omlouvám, nějak mě to rozhodilo, taková začátečnická chyba![]()
....,ale přístě si to vynahradíš
...a protivná jsi určitě nebyla

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
sedělo se s váma v sobotu superJana Kawa píše:tak se sem taky konečně dostávám, moc se mi tam líbilo, škoda, že jsme nemohli s vámi na vyjížďku, domů jsme dorazili vpoho - už jsem nic nevyvedla
Ještě jednou, díky Káčo

EAGLE FLY FREE ZRX 1100R