nj,zábava,kdyby už se ale zelenal víc tak by to bylo lepší,spousta lidí to nechává na poslední chvíli,bohužel ani já nejsem lepší...Jana Kawa píše:teda Marku, moc pěkný seznámek, fakt sis vyhrál
Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Bylo mě jasné, že mě za můj dotaz hned někdo vyškolí...fanuš píše:ty seš po té policejní motorce nějak roztržitýLadis píše:Super seznam, ještě by to chtělo dopsat nějakou legendu, co která barva značí...
je to hned pod seznamem
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Napiš si mě + Ivča na Tesák, zálohy dám na Orlíku, je možný, že Ivča nebude moct jet, ale to se potom nějak pořeší. Má ten program nějak moc nabitý.spit 40 píše:nj,zábava,kdyby už se ale zelenal víc tak by to bylo lepší,spousta lidí to nechává na poslední chvíli,bohužel ani já nejsem lepší...Jana Kawa píše:teda Marku, moc pěkný seznámek, fakt sis vyhrál
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
jako na tutti prihlasenych ?? 60 ma zaplaceno ??? neverim...jestli jo tak vzhledem ke svemu veku si zajistuji nejen postel ale i zidli 6B primo u podiaspit 40 píše:Takže ať počítám jak počítám vypadá to na 60 lidu,dáme teda rezervu do neděle a začneme zajišťovat páteční a sobotní grilování...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
nj,je to tak a myslím že to bude chtít brzský příjezdMARTY píše:jako na tutti prihlasenych ?? 60 ma zaplaceno ??? neverim...jestli jo tak vzhledem ke svemu veku si zajistuji nejen postel ale i zidli 6B primo u podiaspit 40 píše:Takže ať počítám jak počítám vypadá to na 60 lidu,dáme teda rezervu do neděle a začneme zajišťovat páteční a sobotní grilování...
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Řeknu Zbyňkovi ať tu dá mapu,on je na to dost dobrej...kubiko píše:TO SPIT 40: Zdarec že sem si to přečet až teď pojedu včervnu s přítulkyní po reublice tak se tam možná jenom zastavíme na kafe a birelaasi nejpíš v sobotu k večeru! takže snad vyjde to počasí!!! Jo jen prosím mohl bys mi poslat odkaz na mapu kde to přímo je? dik
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
aha dobře dám mapuspit 40 píše:Řeknu Zbyňkovi ať tu dá mapu,on je na to dost dobrej...kubiko píše:TO SPIT 40: Zdarec že sem si to přečet až teď pojedu včervnu s přítulkyní po reublice tak se tam možná jenom zastavíme na kafe a birelaasi nejpíš v sobotu k večeru! takže snad vyjde to počasí!!! Jo jen prosím mohl bys mi poslat odkaz na mapu kde to přímo je? dik
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
Mapa jak a kudy na "Tesák"
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<