MARTY píše:zadne zavodeni keteni...zivot mate jen jeden...ja uz jezdim krokem..jsem poucen a z nikym se nepredhanim...
Tak to chcem vidieť

Ty co sou napsaný na seznamu,maj postel,po neděli uvidim a dám vědět estli bude eště něco navíc,takže zatim pro ostatní co chtěj přiject platí stan,proto je nepíšu na seznam,páč místa je na stany dost,samozřejmně může ještě někdo odpadnout,takže i tak se může něco uvolnit.otajs píše:Zdarec
Koukámže jsu tam napsanej na začátku. Tak to budu mít nocleh nebo pod stan ?
![]()
Stačila by klíďo i chatka
Tak parádakafkalibor píše:Ty co sou napsaný na seznamu,maj postel,po neděli uvidim a dám vědět estli bude eště něco navíc,takže zatim pro ostatní co chtěj přiject platí stan,proto je nepíšu na seznam,páč místa je na stany dost,samozřejmně může ještě někdo odpadnout,takže i tak se může něco uvolnit.otajs píše:Zdarec
Koukámže jsu tam napsanej na začátku. Tak to budu mít nocleh nebo pod stan ?
![]()
Stačila by klíďo i chatka
spolu budem lasko jezdit...spoluaz na konec sveta....pod neustalym tlakem do stavu bezvedomi...slibujiGina píše:MARTY píše:zadne zavodeni keteni...zivot mate jen jeden...ja uz jezdim krokem..jsem poucen a z nikym se nepredhanim...
Tak to chcem vidieť![]()
Jo to by bylo asi nejlepší nevím jak budu stíhat. Bych jel na to místo vyjížďky a pak se s váma vrátil do tvrzekafkalibor píše:For Oťajs-Vyjíždku dořešíme v pátek,pošli mi v PM číslo na mob,dám Ti vědět kdy a kde zhruba budem.