Skalka 2009
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem taky doma. cestou jsme si dali oběd a s markanem jsme se rozdělili v opavě.
nohejbal byl fajn, přírodní terén byl dost náročný a doktor neměl dostatečný počet piv a panáků. tomu bych připsal náš neúspěch...
jinak ostatní jsou pěkné bačkory. to bylo pořád na fóru, jak je nohejbal skvělý nápad. a pak nikdo nechtěl hrát...
poznal jsem pár nových xichtů, některé staré jsem si oživil v paměti, bylo to fajn jako vždy, bando jedna
kuba čím je starší, tím vymýšlí větší ptákoviny. i když ten jeho pták zas až tak moc velký nebyl
no dobře, dobře. voda v bazénu nebyla zrovna nejteplejší...
sobotní večer se snažili dosti dětinským způsobem oživit 4 blbečci (z toho 2 na neznačkových moto). ani nevím, kdo jsou ti dva "kawáci". ale přivést na sraz další vypatlance, kteří přijedou na kawa sraz a navážejí se do značky. to je opravdu dost ubohé. vzhledem k tomu, že už tam prudili loni, tak jsem jim tento způsob zábavy zřejmě líbí. pokud nejsem jediný, kdo to tak vnímal, možná bych uvažoval o nějakém opatření
nohejbal byl fajn, přírodní terén byl dost náročný a doktor neměl dostatečný počet piv a panáků. tomu bych připsal náš neúspěch...

poznal jsem pár nových xichtů, některé staré jsem si oživil v paměti, bylo to fajn jako vždy, bando jedna

sobotní večer se snažili dosti dětinským způsobem oživit 4 blbečci (z toho 2 na neznačkových moto). ani nevím, kdo jsou ti dva "kawáci". ale přivést na sraz další vypatlance, kteří přijedou na kawa sraz a navážejí se do značky. to je opravdu dost ubohé. vzhledem k tomu, že už tam prudili loni, tak jsem jim tento způsob zábavy zřejmě líbí. pokud nejsem jediný, kdo to tak vnímal, možná bych uvažoval o nějakém opatření

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
S tímto naprosto souhlasím, nemám zapotřebí se nechat házet do ohněrudormi píše:sobotní večer se snažili dosti dětinským způsobem oživit 4 blbečci (z toho 2 na neznačkových moto). ani nevím, kdo jsou ti dva "kawáci". ale přivést na sraz další vypatlance, kteří přijedou na kawa sraz a navážejí se do značky. to je opravdu dost ubohé. vzhledem k tomu, že už tam prudili loni, tak jsem jim tento způsob zábavy zřejmě líbí. pokud nejsem jediný, kdo to tak vnímal, možná bych uvažoval o nějakém opatření

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ze byl sraz opet - dle ocekavani super, psat nebudu - uz je to tu dostkrat napsano, takze jenom hlasim pohodovej prijezd dom...
a uz se tesim na Orlik...

PS: ty borce na nejakejch me neznamejch motorkach bych opravdu priste nebral... mozna nejsou spatny, ale jak byli v oslabeni tak asi meli touhu se predem branit nebo ja nevim...

PS: ty borce na nejakejch me neznamejch motorkach bych opravdu priste nebral... mozna nejsou spatny, ale jak byli v oslabeni tak asi meli touhu se predem branit nebo ja nevim...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...