25. dubna - MORAVA

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » ned dub 26, 2009 20:48:26

Helča píše:
Han Solo píše: Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.
Fakt do bylo fajn a až Tomáš bude moci jezdit normální rychlostí tak asi i on ,přesto že rodilý pražák - přidá i s batůžkem,taky se jim to líbílo. :P :P :P :P :P
To jsme moc rádi,že se jim s náma líbilo :) ....myslím,že zapadli skvěle :wink:
...a na Moravě je až 19.-21.června TESÁK :lol:
Silně o tom uvažuju v tom lese i určitě může člověk i zabékat.
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » ned dub 26, 2009 21:13:26

Han Solo píše:
Helča píše:Moc hezká sobotěnka :wink: :lol: .... a krásné fotečky.
když ti to Jardo jen trošku vyjde,tak za náma určitě toho 17.5 dojeď.....budeme se těšit :)
Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.
Fakt do bylo fajn a až Tomáš bude moci jezdit normální rychlostí tak asi i on ,přesto že rodilý pražák - přidá i s batůžkem,taky se jim to líbílo. :P :P :P :P :P
Tak 16.5. jdu na svatbu za svědka. Teda nevím jak dopadnu, ale snad by to mohlo 17.5. na Velehrad vyjít, jestli to bude po obědě. Možná by se svezla i žena jako příruční zavazadlo :D :D Uvidíme :roll:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » ned dub 26, 2009 21:23:55

Pepa píše:
Han Solo píše:
Helča píše:Moc hezká sobotěnka :wink: :lol: .... a krásné fotečky.
když ti to Jardo jen trošku vyjde,tak za náma určitě toho 17.5 dojeď.....budeme se těšit :)
Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.
Tak 16.5. jdu na svatbu za svědka. Teda nevím jak dopadnu, ale snad by to mohlo 17.5. na Velehrad vyjít, jestli to bude po obědě. Možná by se svezla i žena jako příruční zavazadlo :D :D Uvidíme :roll:
Když tak dej včas vědět a já se pro vás zastavím pro oba.Když paní zvládne sedlo a ninje tak ve 3 na getru bez potíží.To není jízlivost.Vezl jsem Tomovu kamošku z Prostějově až do Prahy ,protože ani na Zedu to nejde ,to je trestná lavice.Bylo by fajn, kdyby jste se dorazili.U Trampa gulášek nebo dršťková to jako když po svatbě najdeš.
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » ned dub 26, 2009 21:45:08

Han Solo píše:
Pepa píše:
Han Solo píše: Už jsem na to toukal.Koliduje mi to se svodem mladých psů,ale pokusím se jej odsunout na červen.Doufám,že na 6-7.6 . žádná vyjížďka na Moravě nebude.
Když tak dej včas vědět a já se pro vás zastavím pro oba.Když paní zvládne sedlo a ninje tak ve 3 na getru bez potíží.To není jízlivost.Vezl jsem Tomovu kamošku z Prostějově až do Prahy ,protože ani na Zedu to nejde ,to je trestná lavice.Bylo by fajn, kdyby jste se dorazili.U Trampa gulášek nebo dršťková to jako když po svatbě najdeš.
Už jsem Ivě ukazoval na čem jezdíš, akorát se ptala, kde má batůžek nohy, když jsou tam ty kufry :D Ukázal jsem jí stupačky :o Ještě se domluvíme, přizpůsobím podle toho na svatbě pitný režim :shock:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » ned dub 26, 2009 21:53:05

Pepa píše:
Han Solo píše:
Pepa píše: Tak 16.5. jdu na svatbu za svědka. Teda nevím jak dopadnu, ale snad by to mohlo 17.5. na Velehrad vyjít, jestli to bude po obědě. Možná by se svezla i žena jako příruční zavazadlo :D :D Uvidíme :roll:
Už jsem Ivě ukazoval na čem jezdíš, akorát se ptala, kde má batůžek nohy, když jsou tam ty kufry :D Ukázal jsem jí stupačky :o Ještě se domluvíme, přizpůsobím podle toho na svatbě pitný režim :shock:
Tak já vezmu ER6f taky se musí podívat na Moravu.Ale vlastně byla tam v loňsklým roce a vlastně až u Ukrajinských hranic,ale sám to je pravda.
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » ned dub 26, 2009 21:58:20

Han Solo píše:
Pepa píše:
Han Solo píše: Když tak dej včas vědět a já se pro vás zastavím pro oba.Když paní zvládne sedlo a ninje tak ve 3 na getru bez potíží.To není jízlivost.Vezl jsem Tomovu kamošku z Prostějově až do Prahy ,protože ani na Zedu to nejde ,to je trestná lavice.Bylo by fajn, kdyby jste se dorazili.U Trampa gulášek nebo dršťková to jako když po svatbě najdeš.
Tak já vezmu ER6f taky se musí podívat na Moravu.Ale vlastně byla tam v loňsklým roce a vlastně až u Ukrajinských hranic,ale sám to je pravda.
To bys mohl projet Tišnov a dali bysme sraz na benzice. Jj ,dám zavčas vědět. Jinak asi přeskočíme na Velehrad vlákno :?:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » ned dub 26, 2009 22:04:40

Pepa píše:
Han Solo píše:
Pepa píše: Už jsem Ivě ukazoval na čem jezdíš, akorát se ptala, kde má batůžek nohy, když jsou tam ty kufry :D Ukázal jsem jí stupačky :o Ještě se domluvíme, přizpůsobím podle toho na svatbě pitný režim :shock:
To bys mohl projet Tišnov a dali bysme sraz na benzice. Jj ,dám zavčas vědět. Jinak asi přeskočíme na Velehrad vlákno :?:
Určitě stejně jezdím mimo dálnice a nejčastěji přes Nový Město,takže to by šlo a pak hurá dál.Ty Pepo my si založíme asi vlastní téma ať ostatní nezdržujem co ?
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » ned dub 26, 2009 22:08:22

Han Solo píše:
Pepa píše:
Han Solo píše: Tak já vezmu ER6f taky se musí podívat na Moravu.Ale vlastně byla tam v loňsklým roce a vlastně až u Ukrajinských hranic,ale sám to je pravda.
Určitě stejně jezdím mimo dálnice a nejčastěji přes Nový Město,takže to by šlo a pak hurá dál.Ty Pepo my si založíme asi vlastní téma ať ostatní nezdržujem co ?
:supz: Nic se nemá přehánět :wink:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » ned dub 26, 2009 22:26:05

Pepa píše:
Han Solo píše:
Pepa píše: To bys mohl projet Tišnov a dali bysme sraz na benzice. Jj ,dám zavčas vědět. Jinak asi přeskočíme na Velehrad vlákno :?:
:supz: Nic se nemá přehánět :wink:
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

Motors
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motors » pon dub 27, 2009 14:15:46

Byla to hezká projížďka. Chtěl bych Hlavně poděkovat Dakovi že mi půjčil izolepu, abych si přilepil me upadlé plexi. Díky moc máš to u mě.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » pon dub 27, 2009 18:58:28

Motors píše:Byla to hezká projížďka. Chtěl bych Hlavně poděkovat Dakovi že mi půjčil izolepu, abych si přilepil me upadlé plexi. Díky moc máš to u mě.
Nemáš za co. Hlavně že ti to aspoň trochu pomohlo.
Dak
CKC -015-

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pon dub 27, 2009 19:20:20

sme se trochu minuli, Kuba - Marek - a já jsme přijeli do Buchláků později.
Jsem zahýbal mojí kawičce, jel jsem na sousedově APRILII ETZ 1000 :roll:
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon dub 27, 2009 19:33:23

GEORG píše:sme se trochu minuli, Kuba - Marek - a já jsme přijeli do Buchláků později.
Jsem zahýbal mojí kawičce, jel jsem na sousedově APRILII ETZ 1000 :roll:
G.
Ty záletníku, ještě že jsem tě s Aprilií neviděl, to bych nerozdejchal :roll:
Buell xb12r
CKC#160

fanuš
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od fanuš » pon dub 27, 2009 21:45:32

pokud neumřem, nerozbijem motorku, nebo cokoliv jiného nepříjemného se nestane jedem taky :)
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon dub 27, 2009 22:29:41

fanuš píše:pokud neumřem, nerozbijem motorku, nebo cokoliv jiného nepříjemného se nestane jedem taky :)
To bude asi SEM, že...?! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Zamčeno