C.E.C. 2009
Jak jste na tom s řazením? V Brně mi to vychází 2 až 5, to znamená že nevyužívám možností 6ti stupňové převodovky, ale moc nevím co s tím mám dělat. To už bych musel začít laborovat s kolečkama v převodovce a to se mi na to moje domácí žvýkání zdá trochu přehnané 

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hovno - pastorek a rozetamarek píše:Jak jste na tom s řazením? V Brně mi to vychází 2 až 5, to znamená že nevyužívám možností 6ti stupňové převodovky, ale moc nevím co s tím mám dělat. To už bych musel začít laborovat s kolečkama v převodovce a to se mi na to moje domácí žvýkání zdá trochu přehnané

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Kuba
- Ghostrider
a taky jiný řetaz, pokud zvětším jště rozetu, tak už ten co tam mám bude krátkývolkswagen píše:Hovno - pastorek a rozetamarek píše:Jak jste na tom s řazením? V Brně mi to vychází 2 až 5, to znamená že nevyužívám možností 6ti stupňové převodovky, ale moc nevím co s tím mám dělat. To už bych musel začít laborovat s kolečkama v převodovce a to se mi na to moje domácí žvýkání zdá trochu přehnanédopředu menší, dozadu větší...
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale my tam máme vpředu o zub míň a vzadu o dva víc. Zvětšovat rozetu mi nic neřeší, teď používám kvalty 2-5, zvětčím rozetu a budu používat 3-6. Rozsah použitých kvaltů je 4 tak jako tak a šestikvaltovou převodovku prostě nevyužiju. Jak říkám, to už by chtělo zsah do převodovky a něco jako "zmenšit stálý alias primární převod ". Ale jak říkám, na to moje mrdání mi to nestojí za to.volkswagen píše:Hovno - pastorek a rozetamarek píše:Jak jste na tom s řazením? V Brně mi to vychází 2 až 5, to znamená že nevyužívám možností 6ti stupňové převodovky, ale moc nevím co s tím mám dělat. To už bych musel začít laborovat s kolečkama v převodovce a to se mi na to moje domácí žvýkání zdá trochu přehnanédopředu menší, dozadu větší...
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Narážíš na ten krásnej vtip,viď Marku.marek píše:Ale my tam máme vpředu o zub míň a vzadu o dva víc. Zvětšovat rozetu mi nic neřeší, teď používám kvalty 2-5, zvětčím rozetu a budu používat 3-6. Rozsah použitých kvaltů je 4 tak jako tak a šestikvaltovou převodovku prostě nevyužiju. Jak říkám, to už by chtělo zsah do převodovky a něco jako "zmenšit stálý alias primární převod ". Ale jak říkám, na to moje mrdání mi to nestojí za to.volkswagen píše:Hovno - pastorek a rozetamarek píše:Jak jste na tom s řazením? V Brně mi to vychází 2 až 5, to znamená že nevyužívám možností 6ti stupňové převodovky, ale moc nevím co s tím mám dělat. To už bych musel začít laborovat s kolečkama v převodovce a to se mi na to moje domácí žvýkání zdá trochu přehnanédopředu menší, dozadu větší...

Ale náhodou teda nenáhodou umíš Brno dobře zajet.Na to že v civilu jezdíš na Rexovi.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ale vubec ne...me se libi jak to zerete...to uz k tomu patri..jak jsem videl ty naklony a ze jsem se uz za tebou neco najezdil...no vsak ty na to prijdes...eventualne existuje i na okruhu jiste borcu co tomu rozumi hodne ..za rok uz budete mit prevodovky na kazdej okruh odladene a jen budete menit..marek píše:Ale my tam máme vpředu o zub míň a vzadu o dva víc. Zvětšovat rozetu mi nic neřeší, teď používám kvalty 2-5, zvětčím rozetu a budu používat 3-6. Rozsah použitých kvaltů je 4 tak jako tak a šestikvaltovou převodovku prostě nevyužiju. Jak říkám, to už by chtělo zsah do převodovky a něco jako "zmenšit stálý alias primární převod ". Ale jak říkám, na to moje mrdání mi to nestojí za to.volkswagen píše:Hovno - pastorek a rozetamarek píše:Jak jste na tom s řazením? V Brně mi to vychází 2 až 5, to znamená že nevyužívám možností 6ti stupňové převodovky, ale moc nevím co s tím mám dělat. To už bych musel začít laborovat s kolečkama v převodovce a to se mi na to moje domácí žvýkání zdá trochu přehnanédopředu menší, dozadu větší...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Uz se nám to pekne krati, do zacatku zitrejsiho cec2 nejakych 25 hodin, zitra v tuto dobu budem sedet vsichni na hajzlu s predstartovni srackou
. Ja jsem snat za ty roky nebyl nikdy tak nateseny jak ted! Nemuzu se dockat az to zase zacvrlika v omezovaci . . . . Kua jedeeeeem. . . 

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367