Zephyr 1100
Dargas píše:ja trochu vylepsil vidlici progresivnima pruzinama.
Pak jsem zkousel "hustsi" olej, ale bylo to sakra pretlumeny, takze jsem tam dal ten co tam pateri a docela spokojenost.
Ikdyz, ninja to asi nebude nikdy.....
Jeste se da hrat s hladinou oleje, to by mohlo taky pomoct, myslim si.
U brzd mi pomohly desky sbs oproti goldfrenu.
A hmotnost? vyhazej co tam nepatri
ty progresivní pružiny mě zajímají, kdes je sehnal a kolik ta sranda stojí ?
Díky, G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba tady??GEORG píše:Dargas píše:ja trochu vylepsil vidlici progresivnima pruzinama.
Pak jsem zkousel "hustsi" olej, ale bylo to sakra pretlumeny, takze jsem tam dal ten co tam pateri a docela spokojenost.
Ikdyz, ninja to asi nebude nikdy.....
Jeste se da hrat s hladinou oleje, to by mohlo taky pomoct, myslim si.
U brzd mi pomohly desky sbs oproti goldfrenu.
A hmotnost? vyhazej co tam nepatri
ty progresivní pružiny mě zajímají, kdes je sehnal a kolik ta sranda stojí ?
Díky, G.
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/pr ... 11802.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
ja je kupoval u nas v motoshopu, ale nevim presne odkud byli. na obalu bylo bridgestone.cz
Ale jak ti psali kluci, sehnat se daj a cena tak 2.5 - 3 tisice.
Myslim si, ze moji motorce to fakt prospelo, Tvrda vidlice z toho nebude nikdy, ale ta progresivnost zaridi,
ze to pobere jak mensi hrboly tak tam zbyde dost mista na dalsi propruzeni pri brzdeni nebo tak neco.
Zkousel jsem tvrdy brzdy na letisti a az na to, ze jsem sjizdel na nadrz jsem y toho mel docela dobrej pocit,
nebal jsem se, ze mi ujede predni kolo.

Ale jak ti psali kluci, sehnat se daj a cena tak 2.5 - 3 tisice.
Myslim si, ze moji motorce to fakt prospelo, Tvrda vidlice z toho nebude nikdy, ale ta progresivnost zaridi,
ze to pobere jak mensi hrboly tak tam zbyde dost mista na dalsi propruzeni pri brzdeni nebo tak neco.
Zkousel jsem tvrdy brzdy na letisti a az na to, ze jsem sjizdel na nadrz jsem y toho mel docela dobrej pocit,
nebal jsem se, ze mi ujede predni kolo.
CKC # 594
jestli narazis na me, tak ja mam stroj na pohodovou jizdu.
Ten trenink na letisti byl hlavne trenik jezdce, cili az bude nedejboze potreba hodne tvrdy brzdeni,
tak abych to mel aspon trochu vyzkouseny a neudelal nejakou zasadni blbost az pujde o hodne.
Ja nemem zephyra na zavodeni, chtel jsem vyzkouset krizovou situaci na relativne bezpecnym miste
a taky schopnosti novych pneu a opletenych hadic.
Ten trenink na letisti byl hlavne trenik jezdce, cili az bude nedejboze potreba hodne tvrdy brzdeni,
tak abych to mel aspon trochu vyzkouseny a neudelal nejakou zasadni blbost az pujde o hodne.
Ja nemem zephyra na zavodeni, chtel jsem vyzkouset krizovou situaci na relativne bezpecnym miste
a taky schopnosti novych pneu a opletenych hadic.
CKC # 594
U Zephyra si dokážu představit lepší drátěná kola, lak, xenon do světla, možná jiné blnkry a zrcadla a tím bych asi pomalu s viditelnými změnami končil. Progresivní pružiny a další investice do podvozku, nebo brzd vidím jako užitečné - cpát peníze do Dyna nebo tak nemá smysl (motor má hodně navrch nad podvozkem).
Je to zkrátka motorka pro radost z jízdy
skoro jako REX, ale ne tak moc

Je to zkrátka motorka pro radost z jízdy

skoro jako REX, ale ne tak moc

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
mě zatím jen kazí radost neustálé cukání, byl jsem dnes v asku za Martinem, nebyl v práci.
Prý mu umřela tchýně, tak slaví
Teda je na pohřbu.
Budu to muset k němu hodit, ať mi to odladí, je to fakt nepříjemné, když chceš předjet auto a ono to zakucká a nejede
Dneska jsem to byl přehlásit na sebe, takže už jsem právoplatný majitel.
Nevíte někdo, jestli se dá poštelovat hydraulická spojka, aby zabírala dřív ? Bere to až úplně na samém konci, je taková tupá, nedá se moc dávkovat.
Řešil někdo u své motorky povrchovou oxidaci hliníku ? Mám tad dost ploch, na kterých je taková bílá lišej, jak kdybych jezdil někde v zimě na zasolených cestách.
GEORG
Prý mu umřela tchýně, tak slaví

Budu to muset k němu hodit, ať mi to odladí, je to fakt nepříjemné, když chceš předjet auto a ono to zakucká a nejede

Nevíte někdo, jestli se dá poštelovat hydraulická spojka, aby zabírala dřív ? Bere to až úplně na samém konci, je taková tupá, nedá se moc dávkovat.
Řešil někdo u své motorky povrchovou oxidaci hliníku ? Mám tad dost ploch, na kterých je taková bílá lišej, jak kdybych jezdil někde v zimě na zasolených cestách.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...musis predjizdet z 1500 ot. na nejvyssi rychlostni stupen aby si to nemusel tocit az do tak velikych otacek jako je 7tis...
...dekovat mi nemusis, za dobrou rada nad zlato 
Co se tyka spojky, tak tam nic nepostelujes, pokud to ma stelovani na pacce tak si tak paximalne muzes nastavit packu bliz k rukojeti a to je vsechno. Jestli bere az na konci, pak je to predevsim tim ze uz bude asi dost opotrebovana, az ti zacne klouzat tak ji vymenis a razem to bude lepsi.
A na povrchovou oxidaci hliniku... jedine vylestit ten lysej pryc.

Co se tyka spojky, tak tam nic nepostelujes, pokud to ma stelovani na pacce tak si tak paximalne muzes nastavit packu bliz k rukojeti a to je vsechno. Jestli bere az na konci, pak je to predevsim tim ze uz bude asi dost opotrebovana, az ti zacne klouzat tak ji vymenis a razem to bude lepsi.
A na povrchovou oxidaci hliniku... jedine vylestit ten lysej pryc.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
To se spojkou by mě Juro popravdě taky zajímalo - mám na REXu stejný problém, kluci když to měli rozebrané, tak na spojku koukali a říkali že by měla být OK, ale zabírá až nahoře a to mi moc nevyhovuje...GEORG píše:mě zatím jen kazí radost neustálé cukání, byl jsem dnes v asku za Martinem, nebyl v práci.
Prý mu umřela tchýně, tak slavíTeda je na pohřbu.
GEORG
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...hele je mi divne ze rikali OK, protoze nova (lamely) se od sjete lisi nejakou desetinou mm, to by museli vyndat kazdou lamelu a premerit, to se mi nezda, spis jen koukli ze neni spalena nebo ze pritlacak je OK. Proste to ma neco najeto a tak bude brzy na konci. Me spojka brala uprostred kdyz jsem ZRX kupoval a postupne brala dal a dal, loni uz mi zacala taky brat az temer na konciZdrahy píše:To se spojkou by mě Juro popravdě taky zajímalo - mám na REXu stejný problém, kluci když to měli rozebrané, tak na spojku koukali a říkali že by měla být OK, ale zabírá až nahoře a to mi moc nevyhovuje...GEORG píše:mě zatím jen kazí radost neustálé cukání, byl jsem dnes v asku za Martinem, nebyl v práci.
Prý mu umřela tchýně, tak slavíTeda je na pohřbu.
GEORG

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer