Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
ježišikriste,panenkopodsvěcenská,svatá Marie Hostýnská,co se to tady rozjelo za anarchii.Ty lidi i se strojem to mají přežít a eventuelně vstoupit do klanu CKC jako já.Helčo,ty provokatérko
,okamžitě to zaraž.Až se bojím jim tyhle stránky nechat prohlídnout a přečíst.Sice odezva je velmi milá,ale tohle hraničí s anarchií / už se na to těším
/.

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Hele uvidíme podle situace, pár jich mít můžu ne? Mě by to přišlo docela vtipný vylízt z pelechu s opicí na zádech jak prase a teď přemejšlet jestli jsem motorku v noci neprochlastalLadis píše:Raději ti dám pár Kawasaki nálepek, munice je dost!ZRX 1984 píše:Dobře stáhnu od něho pár nálepekTy tvoje mi moc vtipný nepříjdou...

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
...takže....Mesr píše:ježišikriste,panenkopodsvěcenská,svatá Marie Hostýnská,co se to tady rozjelo za anarchii.Ty lidi i se strojem to mají přežít a eventuelně vstoupit do klanu CKC jako já.Helčo,ty provokatérko,okamžitě to zaraž.Až se bojím jim tyhle stránky nechat prohlídnout a přečíst.Sice odezva je velmi milá,ale tohle hraničí s anarchií / už se na to těším
![]()
![]()
/.

...na všechny nové (samozdřejmě i ty okoukané

Z Tesáku se žádná kůlnička na dříví dělat nebude,páč ikdyž mě není moc vidět,tak umím i zařvat a udělat pořádek

...a žádnou Helču provokátérku teda neznám

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
tak taď se konečně začínám bavitHelča píše:...takže....Mesr píše:ježišikriste,panenkopodsvěcenská,svatá Marie Hostýnská,co se to tady rozjelo za anarchii.Ty lidi i se strojem to mají přežít a eventuelně vstoupit do klanu CKC jako já.Helčo,ty provokatérko,okamžitě to zaraž.Až se bojím jim tyhle stránky nechat prohlídnout a přečíst.Sice odezva je velmi milá,ale tohle hraničí s anarchií / už se na to těším
![]()
![]()
/.
...,aby se to tady nějak nezvrtlo nesprávným směrem a nebo to tady nedej bože zarazili
....,tak už o samolepkách ani muk
![]()
...na všechny nové (samozdřejmě i ty okoukané![]()
) lidičky se už moc těšíme a nebudeme je předem strašit
![]()
Z Tesáku se žádná kůlnička na dříví dělat nebude,páč ikdyž mě není moc vidět,tak umím i zařvat a udělat pořádek(o tom by někteří z loňska mohli povídat,že jo?
![]()
![]()
)
...a žádnou Helču provokátérku teda neznám![]()
....tož tak

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<