Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
ale i jinak..JAWA je nas cz stroj...to neni jinej neznackovej...JAWOU kazdej z nas ...kor dedku jako ja zacinal a to na mnoha typech...me JAWA nevadi ani trosku...a jak pise KRAL....mozna mu srdce party sedne jako me a presedla.... 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
ANOMesr píše:chtěl jsem se ve vší slušnosti a drzosti zeptat,jestli bych mohl na sraz Tesák vzít sebou kamaráda s kámoškou 21/19 ,ale na neznačkové Jawa 650 chopper.Ptám se radši takhle daleko dopředu,abych se ujistil,že v tom nebude nějaký problém / lidi jsou různí Halík,že / dejte mi prosím co nejdříve vědět,jednoznačné ano-ne,aby s tím mohli nebo ne počítat.Nikdy nebyli na žádné velké akci / kromě Jawáče /,tak by si to myslím dost užili.Děkuji za došlé názory,člen čekatel Mesr
pro Marka Spita-mám podle tvého vzoru nalepené obě hlavní stíhací eskadry JG-26 Galland a JG-52 Hartmann![]()
Mesr
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
SOUHLASZ. píše:ANOMesr píše:chtěl jsem se ve vší slušnosti a drzosti zeptat,jestli bych mohl na sraz Tesák vzít sebou kamaráda s kámoškou 21/19 ,ale na neznačkové Jawa 650 chopper.Ptám se radši takhle daleko dopředu,abych se ujistil,že v tom nebude nějaký problém / lidi jsou různí Halík,že / dejte mi prosím co nejdříve vědět,jednoznačné ano-ne,aby s tím mohli nebo ne počítat.Nikdy nebyli na žádné velké akci / kromě Jawáče /,tak by si to myslím dost užili.Děkuji za došlé názory,člen čekatel Mesr
pro Marka Spita-mám podle tvého vzoru nalepené obě hlavní stíhací eskadry JG-26 Galland a JG-52 Hartmann![]()
Mesr
Ps.A to jsem teda zvědavej kam jsi to lepnul...

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
průsery začínaj obvykle dvěma slovy:" O co?!" (že netrhnete Quinesse v počtu samolepek KAWY na JAVĚHelča píše:spit 40 píše:Kluci opatrně, aby nechtěli po pár dnech vymazat ze seznamu...a podívejme se na Helču jaký je z ní navaděč
![]()
![]()
....jááá???....néééé
....to bude zkouška odvahy
![]()

Hm...tak aby na sraz dojel notář zapsat rekord...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Chozé zajisti notáře, samolepek je dost. Nejvíc Kawasaki Jawa.666S999 píše:průsery začínaj obvykle dvěma slovy:" O co?!" (že netrhnete Quinesse v počtu samolepek KAWY na JAVĚHelča píše:spit 40 píše:Kluci opatrně, aby nechtěli po pár dnech vymazat ze seznamu...a podívejme se na Helču jaký je z ní navaděč
![]()
![]()
....jááá???....néééé
....to bude zkouška odvahy
![]()
___!!!)
Hm...tak aby na sraz dojel notář zapsat rekord...![]()

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""