tak to už je pecka, to si na plochu dám
Aš-Jablunkov
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Díky KankXi, tak nějak jsem doufal, že nám to přetvoříš k obrazu našemu! 
Teď už mi může na plochu...
Jo a Májo, osobně počítám s tím, že CKC bude na této akci držet pospolu a pojedeme pohromadě! Jedu taky ve dvou, ale určitě ne na plnej plyn...myslím, že tohle řešit nemusíš...

Teď už mi může na plochu...

Jo a Májo, osobně počítám s tím, že CKC bude na této akci držet pospolu a pojedeme pohromadě! Jedu taky ve dvou, ale určitě ne na plnej plyn...myslím, že tohle řešit nemusíš...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
...to uteče a hlavně nám do té doby čekání zpříjemní pár CKC akciček, don't worry!MajaZRX píše:Tak už tam mají ti démoni odpočet času. To číslo je ale šílený!

Naposledy upravil(a) Ladis dne pát bře 20, 2009 09:49:28, celkem upraveno 1 x.
- Kuba
- Ghostrider
nechci remcat, ale všude se smazal datum konání akce, páč je to tajné a pokud napíšeš, že je to ...... dní k dnešku, tak si asi každý spočte, kdy je ta akce..........nechci remcat, já jen tak 

Naposledy upravil(a) Kuba dne pát bře 20, 2009 09:51:44, celkem upraveno 1 x.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nemaluju si, že o tom ví jen ti, co mají...jak jsme se zde ale bavili, už jen pro dodržení pravidel a eliminaci ještě většího průsaku informací, tam, kam nemají, se zde o tom veřejně nebudeme bavit.Z. píše:Podle mého je utajování zbytečné. Kdo chtěl tak si datum zjistil. A zná ho podle mě i státní správa. Prostě je to taková hra ... stejně v den konání bude okolo spousta státních zaměstnanců v uniformách i civilu.

Souhlas. Však se o termínu ve tvaru dd-mm-rrrr nebavíme.Ladis píše:Nemaluju si, že o tom ví jen ti, co mají...jak jsme se zde ale bavili, už jen pro dodržení pravidel a eliminaci ještě většího průsaku informací, tam, kam nemají, se zde o tom veřejně nebudeme bavit.Z. píše:Podle mého je utajování zbytečné. Kdo chtěl tak si datum zjistil. A zná ho podle mě i státní správa. Prostě je to taková hra ... stejně v den konání bude okolo spousta státních zaměstnanců v uniformách i civilu.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vážení, obdržel jsem e-mail od správce startovního kempu, ve kterém došlo ke změně způsobu rezervace bungalovů. Původní plán úhrady zálohy z prostředků startovného nebyl akceptován a tak jsme nuceni uhradit zálohu zvlášť.
Námi uhrazená záloha (50%) bude započítána s tím, že od doplatku (druhých 50%), který zaplatíme při příjezdu bude odečten příspěvek na ubytování (155,- Kč), který hradí organizátor akce ze startovného. Konečná cena ubytka na osobu/noc ve startovním kempu bude 155,- Kč v plně obsazené chatce (4 osoby).
Suma sumárum:
záloha na 4 chatky (ubytko + rekreační poplatek): 2.480,- Kč
počet nahlášených účastníků: 16
záloha na osobu: 155,- Kč
S kým se potkám na Skalce, vyberu od něj zálohu tam, kdo na Skalce nebude a nebude mít možnost zálohu na Skalku ani po někom poslat, pošlu č. ú. na PM.
Termín pro zaplacení je 15.5.2009
Námi uhrazená záloha (50%) bude započítána s tím, že od doplatku (druhých 50%), který zaplatíme při příjezdu bude odečten příspěvek na ubytování (155,- Kč), který hradí organizátor akce ze startovného. Konečná cena ubytka na osobu/noc ve startovním kempu bude 155,- Kč v plně obsazené chatce (4 osoby).
Suma sumárum:
záloha na 4 chatky (ubytko + rekreační poplatek): 2.480,- Kč
počet nahlášených účastníků: 16
záloha na osobu: 155,- Kč
S kým se potkám na Skalce, vyberu od něj zálohu tam, kdo na Skalce nebude a nebude mít možnost zálohu na Skalku ani po někom poslat, pošlu č. ú. na PM.
Termín pro zaplacení je 15.5.2009