Asi hrbal, originál je černý.zdenek píše:milda píše:Zajímalo by mě,jestli Ti z Vás ,kteří otevírali motor-dělali rozvoďák,spojku....
...jestli jste museli měnit těsnění pod víkem?
nevím jestli se tom mym už někdo hrbal, každopadne spojkovej dekl jeví znamky přilepeni pruhledným silikonem, více budu vedět zítra nebo ve středu až to rozkucham
ZRX III.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
Málem bych zapomněl, na dekly, není třeby shánět těsnění, když staré jemně a dobře odstraníš (nenaděláš vrypy) a máš solidní silikon, tak to jde na holo - bez těsnění a drží to taky - dobře odmastit, tenoučká (prstem) vrstvička silikonu na obě poloviny a je to.Marťyn píše:Asi hrbal, originál je černý.zdenek píše:milda píše:Zajímalo by mě,jestli Ti z Vás ,kteří otevírali motor-dělali rozvoďák,spojku....
nevím jestli se tom mym už někdo hrbal, každopadne spojkovej dekl jeví znamky přilepeni pruhledným silikonem, více budu vedět zítra nebo ve středu až to rozkucham
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Někdo se v tom nehrabal, nebyl důvod. Že by Ital? Ten na to neměl čas, bo furt jezdil, najel za 10 měsíců 28 tisíc km. Podle toho stavu, co tu popisuješ, už asi slušně jezdíš po zadnímzdenek píše:milda píše:Zajímalo by mě,jestli Ti z Vás ,kteří otevírali motor-dělali rozvoďák,spojku....

ZRX 1200 R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
myslis pod ventilovym vikem? ...tam jsem nic nemenil, dal jsem ho zpet a vse OK. Nebo myslis pod bocnimi viky? Tam je to na silikonu...milda píše:Zajímalo by mě,jestli Ti z Vás ,kteří otevírali motor-dělali rozvoďák,spojku....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem pod bočními víky,tady jsem viděl těsnění,aspoň myslím,že je tam...ale silicon je levnější a není problém koupit na těsnění motorů a ne na akvária...KankX píše:myslis pod ventilovym vikem? ...tam jsem nic nemenil, dal jsem ho zpet a vse OK. Nebo myslis pod bocnimi viky? Tam je to na silikonu...milda píše:Zajímalo by mě,jestli Ti z Vás ,kteří otevírali motor-dělali rozvoďák,spojku....
http://www.rf-biketech.de/shop/product_ ... delle.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jo... tak ja to dal na silikon (zamozrejme motorovej), vetsina mechaniku to tak dela. Jinak u nas to tesneni stoji asi 250,- Kcmilda píše:Myslel jsem pod bočními víky,tady jsem viděl těsnění,aspoň myslím,že je tam...ale silicon je levnější a není problém koupit na těsnění motorů a ne na akvária...KankX píše:myslis pod ventilovym vikem? ...tam jsem nic nemenil, dal jsem ho zpet a vse OK. Nebo myslis pod bocnimi viky? Tam je to na silikonu...milda píše:Zajímalo by mě,jestli Ti z Vás ,kteří otevírali motor-dělali rozvoďák,spojku....
http://www.rf-biketech.de/shop/product_ ... delle.html

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider
Mildo, na Rexe se musí dopracovat po řadě omylů s různejma motorkama a to až ve správným věkumilda píše:Kdo z mladších by potřebovl Rexe s 25kW ....
http://cgi.ebay.de/25-KW-Drosselsatz-Le ... 240%3A1318

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160