Vyber Helmy - poradte
Jak vybrat?
Zdravim prosím o radu.Mám caberg V2R zonda a jelikož jsem sebou škrábnul a taky se ve vyšší rychlosti klepe tak bych jí vyměnil.Popravdě řečeno nevim co vybrat nedávno jsem četl test a tam vyhrávali helmy v hodnotě kolem6tis.Někdo doporučuje marushin někdo zas suomy atd.Takže úpokud má někdo střízlivý názor tak ho sem hodtěProsim neposílej te odkaz jako jeden muj známej na helmukterá váží1600g.dík všem.P.S ceny do 11000 

Z1000 sound system termignoni
Nu tak jsem uvažoval o Marushin carbon, ale nakonec vyhrála Lazerka carbon light, hlavně kvůli vyněnitelným všem dílům, dotupnosti a kvůli vyměnitelnému těšnění plexi, vynikajíí věc helma ná v M bez pinlocku (dokoupil jsem i 80% koužový plexi) 1105,42 gramů (váženo v práci na digitální váze)
. Naprostá pokojenost, můžu vřele doporučít

Zephyr 1100
mrknul bych po nejaky helme se slunecni clonou.
mam suomy spec1R a docela mi to chybi.
kdyz mam jen plexi, tak ve slunku nic nevidim.
kdyz si vezmu i slunecni brejle tak dobry, ale kdyz vjedu do lesa, tak nic nevidim...
musim to jeste overit, ale bojim se, ze k moji helme se clona sehnat neda.
jinak spokojenost, ale tohle bych bral z fleku.
kdyz si vezmu i slunecni brejle tak dobry, ale kdyz vjedu do lesa, tak nic nevidim...
CKC # 594
Opravdu nedá.Dargas píše:mrknul bych po nejaky helme se slunecni clonou.

Maverick píše:Opravdu nedá.Dargas píše:mrknul bych po nejaky helme se slunecni clonou.
njn, je to holt top model ("zavodni" prilba

CKC # 594
http://www.louis.de/_400671b7b88f507361 ... r=20012020
je to v helmach a v pak kliknout na helmzubehor a jsou tam mimo jiné i 4 druhy těch clon
je to v helmach a v pak kliknout na helmzubehor a jsou tam mimo jiné i 4 druhy těch clon
Zephyr 1100
To je taky nápad, koukej radši jezdit po silnici, do lesa si kup radší Husquarnu 
Hele já jel v pondělí natankovat bylo -3 a začalo se stmívat tak kolem 4 nu a já byl línej sundavat tmavý plexi, tak jsem jel, sice se mi mlžilo, tak jsem musel otevřít náfuk a měl jsem z toho skoro zmrzlej nos, ale jinak jsem viděl parádně a to mám 80% tmavý a bylo vidět dobře.

Hele já jel v pondělí natankovat bylo -3 a začalo se stmívat tak kolem 4 nu a já byl línej sundavat tmavý plexi, tak jsem jel, sice se mi mlžilo, tak jsem musel otevřít náfuk a měl jsem z toho skoro zmrzlej nos, ale jinak jsem viděl parádně a to mám 80% tmavý a bylo vidět dobře.
Zephyr 1100