Aš-Jablunkov
JJ já myslel taky pátek. Pro jakože závod jsem taky pro sever, a vyděl bych to aj jak Zdrahy. Nezajímá mě nějaká bedna - stejně bude všude mraky policajtů a ujíždět v úmyslu nemám.DoktorZRX píše:Klucí, já měl na mysli páteční cestu tam, ale když už je řeč o závodě tak bych taky tu horní. Spodní z velký části znám
Ve sklípku jsem nebyl takže jsem žádnou zálohu nikomu neplatil.Může mi teda někdo jasně říct,komu a kolik mám platit?Moc se v tom nevyznám.To víte.Jen průmka.Nerad bych to nechával na poslední chvíli.Jo a ještě se má něco platit startovné,taky na ubytování a jídlo.To budeme taky platit?
Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
reservace je provedena jak na startu, tak v cíli pro 16 osob, nikde se nic nevybíralo, takže pošli startovný jak chce pořadatel. Rozdíl v ceně chaty a stanu doplatíme na místě (pořadatel nám na to vrátí ze startovného asi 150 Kč za to, že budem bydlet v chatě a né ve stanu) Chápu to dobře?MajaZRX píše:Ve sklípku jsem nebyl takže jsem žádnou zálohu nikomu neplatil.Může mi teda někdo jasně říct,komu a kolik mám platit?Moc se v tom nevyznám.To víte.Jen průmka.Nerad bych to nechával na poslední chvíli.Jo a ještě se má něco platit startovné,taky na ubytování a jídlo.To budeme taky platit?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- DoktorZRX
- Ghostrider
Měl by ti dojít mejl od organizátora a tam je psaný číslo účtu. Z toho startovnýho se platí jeden kemp-ten cílovej a na startovací kemp se čeká jak odpoví. Jo a zaplatit se to má do konce ledna, pak účast propadáMajaZRX píše:Ve sklípku jsem nebyl takže jsem žádnou zálohu nikomu neplatil.Může mi teda někdo jasně říct,komu a kolik mám platit?Moc se v tom nevyznám.To víte.Jen průmka.Nerad bych to nechával na poslední chvíli.Jo a ještě se má něco platit startovné,taky na ubytování a jídlo.To budeme taky platit?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že to chápeš dobře...vidím to stejně!misak39 píše:reservace je provedena jak na startu, tak v cíli pro 16 osob, nikde se nic nevybíralo, takže pošli startovný jak chce pořadatel. Rozdíl v ceně chaty a stanu doplatíme na místě (pořadatel nám na to vrátí ze startovného asi 150 Kč za to, že budem bydlet v chatě a né ve stanu) Chápu to dobře?

Teď jen včas zaplaťte startovný (viz e-mail od pořadatele), aby vám nepropadlo vaše startovní místo, které máte do konce ledna "předrezervováno" na startovní listině, která bude od února "díravá" o ty, co nezaplatili včas startovné...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
DŮLEŽITÉ INFO!
Vážení,
kontaktovali mě pořadatelé akce v souvislosti se "šmíringem" na foru CKC. Jak víte, systém zveřejňování informací na webu akce je důmyslný a podléhá jistým pravidlům (registrace, zaplacení startovného,...).
Zveřejňování podrobných informací zde na foru tudíž z pochopitelných důvodů není žádoucí a tak vás všechny prosím...chcete-li se dozvědět novinky o akci, navštivte za tímto účelem web akce!
Podotýkám - nikdo mě ani CKC "nesprdl" za info na našem foru! Přátelským způsobem jsem byl informován o několika dezinformacích a přáním o podporu akce s dodržováním pravidel ze strany pořadatelů.
Co se týče našich rezervací - jsou konečné a bez jakýchkoliv záloh předem! Vzhledem k tomu, že jsme si hromadně rezervovali chatky (bungalovy), bude cena za ubytko malinko vyšší, než za stan, se kterým počítá výše startovného.
Oba kempy dostanou od pořadatelů zaplaceno za každého účastníka akce, my pak jen doplatíme rozdíl v ceně, který vznikne porovnáním cen stan vs. chatka.
Co se týče tras - komu se nezdá ani jedna z dosavadních možností nezoufejte, obě jsou zatím jen "čára" z bodu A do bodu B. Jak budou vypadat ty konečné se dozvíme až na startu!
Jestli se najdě někdo, kdo bude mít dotaz ohledně akce, jako odpověď slouží tento link (popř. PM na mě):
http://as-jablunkov.wgz.cz/diskuze-jezd ... ualne.html
V případě zájmu "nedůvěřivců" můžu přeposlat e-mail od pořadatelů.
kontaktovali mě pořadatelé akce v souvislosti se "šmíringem" na foru CKC. Jak víte, systém zveřejňování informací na webu akce je důmyslný a podléhá jistým pravidlům (registrace, zaplacení startovného,...).
Zveřejňování podrobných informací zde na foru tudíž z pochopitelných důvodů není žádoucí a tak vás všechny prosím...chcete-li se dozvědět novinky o akci, navštivte za tímto účelem web akce!

Podotýkám - nikdo mě ani CKC "nesprdl" za info na našem foru! Přátelským způsobem jsem byl informován o několika dezinformacích a přáním o podporu akce s dodržováním pravidel ze strany pořadatelů.

Co se týče našich rezervací - jsou konečné a bez jakýchkoliv záloh předem! Vzhledem k tomu, že jsme si hromadně rezervovali chatky (bungalovy), bude cena za ubytko malinko vyšší, než za stan, se kterým počítá výše startovného.
Oba kempy dostanou od pořadatelů zaplaceno za každého účastníka akce, my pak jen doplatíme rozdíl v ceně, který vznikne porovnáním cen stan vs. chatka.

Co se týče tras - komu se nezdá ani jedna z dosavadních možností nezoufejte, obě jsou zatím jen "čára" z bodu A do bodu B. Jak budou vypadat ty konečné se dozvíme až na startu!

Jestli se najdě někdo, kdo bude mít dotaz ohledně akce, jako odpověď slouží tento link (popř. PM na mě):

V případě zájmu "nedůvěřivců" můžu přeposlat e-mail od pořadatelů.

Já bych se chtěl té akce zůčastnit ale zatím to je uzavřený tak se mnou prosím Ladis počítej do chatky a až to odblokujou v lednu tak už se oficiálně přidám.
A pro cestu tam jsem pro jižní trasu sobotní cestu severem.

ZX9R Ninja r.v. 2002 - lesní úprava
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Máme na obou místech 4 chatky a víc jich nebude! Zájem je veliký a počet chatek v kempech omezený!Venca píše:Já bych se chtěl té akce zůčastnit ale zatím to je uzavřený tak se mnou prosím Ladis počítej do chatky a až to odblokujou v lednu tak už se oficiálně přidám.
Věřím, že se najdou opozdilci, kteří nestihnou do konce ledna zaplatit a pak přichází tvoje chvíle být dostatečně rychlý a získat místo ve startovní listině. Jestli se to podaří i s místem v chatce záleží na účasti z našich řad...

-
- Ghostrider