Motocykl 2009
Motocykl 2009
Tak to mě dostali. KAWASAKI společně a Ducati a Yamahou se nezůčastní příští rok výstavy motorek v Praze. Psali v ČMN že hlavní důvod je málo místa a určitý druh komerce.S tím místem se to dalo čekat. Být to Brně tak nemají sebemenší problém.Takže příští rok bohužel nejdu. Ale Kawa místo toho plánuje nějaký OPEN DAY takže aspoň tam.Ách jo.
Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
Když nějaká výstava bude, tak tam budu i já.
To o tý komerci už psali teď v ČMN. Můj názor je: a pro koho tu výstavu dělaj. Pro lidi co maj rádi motorky, a jsou potencionálními zákazníky a nebo pro pár odborníků který tou dobou už většinu novinek stejně vyděli. Kecaj, teče jim do bot a vymlouvaj se. S tím přístupem co má třeba Asko , musej bejt v pr... Já mám podobný zkušenosti z našeho oboru - Sport Life Brno. Samozřejmě to něco stojí, a dost, ale myslím že bez těch baťůžkářů a tatínků s dětma jsou naši "výhradní dovozci " už totálně v P ( viz výše )
To o tý komerci už psali teď v ČMN. Můj názor je: a pro koho tu výstavu dělaj. Pro lidi co maj rádi motorky, a jsou potencionálními zákazníky a nebo pro pár odborníků který tou dobou už většinu novinek stejně vyděli. Kecaj, teče jim do bot a vymlouvaj se. S tím přístupem co má třeba Asko , musej bejt v pr... Já mám podobný zkušenosti z našeho oboru - Sport Life Brno. Samozřejmě to něco stojí, a dost, ale myslím že bez těch baťůžkářů a tatínků s dětma jsou naši "výhradní dovozci " už totálně v P ( viz výše )
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
O tom subarku pochybuju jelikož jsem koukal minulý týden na Discovery a akurát se tam řešila kárka pro sezonu 2009 a kdo z nás by si dokázal představit rally bez Imprezy ? Vyjebaná krize,papaláši se domluví na tom,že je potřeba trošku omladit ekonomiku a tak vyhlásí bankroty svých bank,dávám tomu tak rok a vše zas pojede na plné obrátky,kurva lidi jaká krize,byl jsem nakupovat dárky a všude lidí jak sraček a plé košíky zboží tak at mi netvrdí,že lidi nemaj cash,ale k tomu by nám pověděl víc někdo fundovaný např. VW 

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Subarko WRC zabalilo - http://www.swrt.com/news/latest_news.html?id=1590
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
-
- Ghostrider
OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................to je jak u blbejch na dvorečku.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
... jistě že ne, třeba v květnu by to šlo ...Maverick píše:NJ ale začátkem březnaZ. píše:Mě taky nevadí, že Kawasaki nebude v Holešovicích vystavovat. Já davy nemusím a třeba Kawa přijde s nějakou zajimavou akcí na podporu prodeje. Jak píše myš, kdyby bylo něco zajímavého u Havrdů, nebo jiného dealera, dojedu se svést ...![]()
![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<