Ale jo kluci, ja vam to neberu ale tech par motorek neni ZRX a tim to je... rikam vam naprosto jasne to co vim a co mam odzkouseno, zadny plky co jsem kde cetl... a taky vim ze Martym vychvalovane Bridgestone delaji s jeho ZX12 presno to, co delaly Bridgestony na mojim ZRX... zavirani riditek a staveni motorky pri brzdeni v naklonu. Marty sice nepripousti ze by to tak mohlo byt, ale jo neberu mu to, ja jsem se na te jeho ZX12 svezl a vim presne co jsem citil, tim nerikam ze jsou ty Bridgestone spatny, jen znam lepsi

A kdo me zna, tak vi ze fakt nedam na zadne povidani a nikdy nepisu neco co si sam osobne nevyzkousim a tak si za svymi poznatky stojim. Na ZX10 ani CBR jsem je nezkousel a tak take netvrdim ze na techto motorkach jsou dobre, bavim se opravdu jen o ZRX.
Doktor: Michelin Pilot jsem na ZRX opravdu nemel, prestoze jsem tam mel kde co a tak take nikde nepisu ze jsou spatny a ani je nesrovnavam s RoadSmartama. Nicmene testum prilis neverim, jednak byvaji dost castu uplaceny a pak take kriteria hodnoceni nemusi odpovidat mojim kriterium a prioritam... Test si prectu abych vedel o co jde a kdyz mam moznost tak se o tom treba snazim i presvedcit na vlastni kuzi a az potom muzu vypravet jake ty pneumatiky jsou (jakej na me udelaly dojem) Na mem ZRX byly vzdy nove pneu a vzdy sada, nikdy tam nedavam jen zadni apod. Mel jsem tam Bridgeston, Metzeler, Continental a Dunlop... od nektere znacky i vice typu. Nehodnotim jejich vydrz ale predevsim chovani ZRX na techto pneumatikach a pocit "bezpeci" No a pokud se mi na nekterych jezdilo dost dobre tak na RoadSmart je to proti druhe nejlepsi asi tak o dobrych 30% lepsi a oproti nejhorsi kterou jsem tam kdy mel asi 30x lepsi
Mozna to tak vypada ale fakt nejsem placeny firmou Dunlop

...treba jejich D220ST (predchudce RoadSmartu) je totalni katastrova a ani jsem nestacil vyzkouset jejich zivotnost, jak rychle sly dolu.
jo a dokonce pneumatiky ani neprodavam abych mel zajem vam tady neco nutit, jen jsem mel pocit ze bych mohl kamaradum rict ktera pneu je podle me na ZRX nejlepsi aby nemuseli absolvovat masinerii prezouvani nez na to prijdou... proste usetrit cas i penize

No a myslim ze konkretne ZRX1200 mam tady asi nejdele a prezutych sad uz bylo fakt hodne.
No a kdyz si pak prectu ze MMKS si koupi ContiForce protoze na ne cetl rozporuplne nazory, tak mi to hlava nebere... hlavne kdyz vim jak breci nad investici do pneu a radeji riskuje na starych pneu z druhe ruky, no a tak kdyz se konecne rozhodne pro nove tak je zvedavy jetsli jsou ty ContiForce tak rozporuplne a kdyby nahodou nebyly nic moc tak na nich bude jezdit jeste tri roky, protoze je drahe koupit jine...
...ne nic, tohle je na delsi dobu muj posledni prispevek na tema PNEU...
P.S.: ...jo a jsem rad ze i Kubovi prijdou RoadSmarty dobre, mam z toho lepsi pocit ze muj cit v jezdeni na motorce asi nebude ten uplne nejhorsi