Všechno začalo zdánlivou „náhodou“, kdy jsem se rozhodl pokračovat v ježdění na motorce. Vzhledem k tomu, že jsem svoji „týnejdžrovskou“ ČZ 250/471 Sport prodal z lačnosti po vlastním autě, bylo nutný pořídit jinou. Nakonec to po dlouhým hledání vyhrála právě Kawasaki ZR-7, která mě dostala do CKC. Hned, jak jsem ji měl doma jsem byl dychtivej po všem dění kolem Kawasaki a tak Mr. Google podal pomocnou ruku a dovedl mě až k
www.kawa.cz
Byl jsem nadšenej, že existuje celej klub českých Kawáků s líbivým webem a dokonce i forem. To bylo přesně moje gusto. Na nejrůznějších forech jsem strávil spoustu času a stávali se takovou mojí virtuální rodinou. Po registraci do CKC fora jsem neprahnul po ničem jiným, než poznat se s těma lidma, co zde mají už tolik příspěvků a podle data registrace stáli u zrodu klubu. Hltal jsem obsah fora a představoval si, jací asi jsou MARTY, DoktorZRX, Zdrahy, Kuba ZRX, Marek, Elvis., KankX a další a další, který byli vidět prostě všude…

Po prvním „motosrazu“ v Jedovnicích (to jste byli zrovna na Skalce) jsem byl v rozpacích, jestli tyto akce budou pro mě. Tam to tehdy byl slet všech, co mají doma něco s dvěma koly a chutná jim alko. Mezi cca 60 lidma bylo cca 5 skupinek, který se bavili po svým a když tam někdo dojel „sám“, tak to do konce i tak zůstalo. Ne, že bych se obával někoho oslovit a přidat se…je zde však třeba zájmu z obou stran, kterého se nám bohužel nedostávalo. Po první noci jsme to zabalili a jeli domů s tím, že tohle už nikdy více!
Trvalo to skoro rok, než jsem měl konečně tu čest potkat se poprvé s někým osobně z CKC a to v Hradci Králové na dni „otevřených dveří“ v MotoHavrda. Přečtený forum mě přesvědčovalo o tom, že podobnýho zážitku z Jedovnic se bát nemusím, že v CKC to prostě chodí jinak… Dodnes vzpomínám na příjezd na benzinku ve Žďáře, kde byl sraz s Kubou (tehdy ještě začátečníkem – viz. Foto

), Markem, Ginou, Doktorem,… Přijeli jsme, zaparkovali mezi samý značkový motorky a s jistou dávkou nervozity z přijetí šli na kafe. Uvnitř jen letmé „čau“ celýmu spolku z CKC, venku pak podání ruky a seznámení…později i s Danem.
Rozjeli jsme se směr HK a po cestě si s Lali říkali, jaký to jsou fajn lidi, dobrá nálada, vstřícnost, přátelský přístup, prostě pohoda! V HK jsme se pak „zčuchli“ s Vencou a Zuzkou, kteří nás pak s Ginou doprovodili domů i se zastávkou na společný oběd. Dorazili jsme domů a bylo jasno – v CKC je to fakt jinak, chci být jedním z nich, poznat všechny tyhle sqělý lidi a užívat si společně super zážitky s naším společným koníčkem…
Pak přišel Tesák 2008 a s ním obrovskej „absťák“ po skutečným CKC srazu a opět nových lidech a zážitcích. Tehdy mi napsal KING PM-ku, že pojede s náma. (Pozn. redakce: Kinga znám už asi 15 let, ale od jisté doby jsme nebyly v kontaktu a vůbec jsem netušil, že se taky vrátil k motorce, má Rexe a říká si KING). Těšil jsem se, že už na místo pojedeme v klubovým duchu a byl zvědavej, kdo že to ten KING je… S potěšením jsem u něho doma zjistil, že je to ten, kdo jsem tušil a že je zde zase nová a zároveň už i známá tvář. Po cestě se přidal Motors a my přijeli na místo už se známýma, což bylo super! Když jsem pak vyfasoval hubana a obejmutí od Helči a následovalo spoustu dalších vřelých „dvojstisků“ dlaně mojí pravice, měl jsem spokojeností snad i páteř do „K“!
Už to zde bylo vzpomenuto víckrát…Tesák byl prostě naprosto úžasná akce, která odstartovala mojí závislost na CKC!

Následovali další a další větší nebo menší akcičky, ale vždycky se společným jmenovatelem – super zábava se super lidma, na který se budu vždycky těšit!
Byť jsem se do klubu dostal poměrně pozdě a nemůžu tudíž vzpomínat na ty skutečný začátky (ani ještě všechny „skalní“ neznám), tak doufám, že budoucnost CKC vytvoří ještě spoustu materiálu k rozšiřování tohoto vlákna a já u toho (s Lali) budu moct být s váma…díky lidi!
CKC now & 4eVA