Hledám, hledám...KING píše:KOIK KOLIK KOLIK KOLIKDoktorZRX píše:Čéče a víš že to je zrovinka na prodejKING píše:Tak v tom bych vzal na dovolenou celou rodinu.(kde se to dá sehnat)
ZRX II
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ptej se na jare a ne v zimemisak39 píše:Rex se sajdou, to už by bylo na mě moc, to mám nacvičený ze 7mi letýho lítání s Jawkou(i když tohle je asi o malinkou třídu vejš, tak je to pořád sajdka)
Tak mám dotazík na pravověrné-nechá mě někdo zkusit Rexíka, abych věděl, jestli myslet na výměnu?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
KankX píše:ptej se na jare a ne v zimemisak39 píše:Rex se sajdou, to už by bylo na mě moc, to mám nacvičený ze 7mi letýho lítání s Jawkou(i když tohle je asi o malinkou třídu vejš, tak je to pořád sajdka)
Tak mám dotazík na pravověrné-nechá mě někdo zkusit Rexíka, abych věděl, jestli myslet na výměnu?![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Žena, dýmka a motorka se nepůjčujímisak39 píše:KankX píše:ptej se na jare a ne v zimemisak39 píše:Rex se sajdou, to už by bylo na mě moc, to mám nacvičený ze 7mi letýho lítání s Jawkou(i když tohle je asi o malinkou třídu vejš, tak je to pořád sajdka)
Tak mám dotazík na pravověrné-nechá mě někdo zkusit Rexíka, abych věděl, jestli myslet na výměnu?![]()
dobře, na jaře se zeptám... Jsem jen neměl odvahu poprosit někoho o půjčení motky

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- blackbiker
- Easy rider
- DoktorZRX
- Ghostrider
Mišák jako rexař, to by bylo dobrýmisak39 píše:Rex se sajdou, to už by bylo na mě moc, to mám nacvičený ze 7mi letýho lítání s Jawkou(i když tohle je asi o malinkou třídu vejš, tak je to pořád sajdka)
Tak mám dotazík na pravověrné-nechá mě někdo zkusit Rexíka, abych věděl, jestli myslet na výměnu?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
misak39 píše:KankX píše:ptej se na jare a ne v zimemisak39 píše:Rex se sajdou, to už by bylo na mě moc, to mám nacvičený ze 7mi letýho lítání s Jawkou(i když tohle je asi o malinkou třídu vejš, tak je to pořád sajdka)
dobře, na jaře se zeptám... Jsem jen neměl odvahu poprosit někoho o půjčení motky
Kurva Mišáku, co to tady čtu ??? Už i ty

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Vyzkouším, uvidím. Díky kluci všem za nabídku, určo využijuGEORG píše:misak39 píše:KankX píše: ptej se na jare a ne v zime![]()
Kurva Mišáku, co to tady čtu ??? Už i ty![]()
![]()
![]()
![]()
G.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*