Er6N pro trpaslíky

Odpovědět
MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Er6N pro trpaslíky

Příspěvek od MMKS » pát zář 13, 2024 20:45:31

Ahoj,

zkoušíme nabídnout Kawu Er6N. Manželka na ní jezdila snad 6 let, ale pořád si nevěří při manipulaci na místě a malých rychlostech. Chceme vyměnit za novou asi Eleminator, nebo Z500,
Motorka snížená podložkou na centrálním tlumiči, mám k ní ještě mezikus, ale to už omezuje funkci tlumiče. Na zakázku dělané sedlo DDT Custom. Do toho spousta blbin
- ukazatel zažazené rychlost
- homologovaný LeoVInce
- radiální brzda (chtěl jsem nějak vylepšit brzdy - funkční originál k tomu
- "tempomat"
- štítek
- padáky (fakt funkční)
- vyhřívané rukojeti Oxford

Najeto: 48.700
STK: 04/2028
Majitelé - Zahraničí (už nevím) - Slovensko - MY (manželka) 7 let.

Motorku jsem kupovali jako položenou (fotky mám, jen plasty), manželka ji taky párkrát položila, ale v minimálních rychlostech. Můžu doložit fotky z každého roku provozu (nebo klidně ukážu na místě v Google fotkách s datumem). Prostě motorka není leštěnka, svoje si zažila, na druhou stranu vždy pravidelný servis, nenechal bych ji jezdit na něčem, čemu nevěřím. Takže vše měněno spíše preventivně. Takže můžu přidat ještě z 50% nejeté brzdové destičky, protože jsem radši měnil dřív, olej samozřejmě měněn každý rok, i když odjela třeba 3t km atd. atd.

Manželka prodej nejspíš obrečí, takže neprodáváme fakt rádi, spíš z nutnosti. Takže čekám fakt rozumné jednání a ne pokusy srazit cenu, nebo mě jen školit na blbinách u 13 let staré motorky. Cenu jsem ochotný dát na nízké hranici, za které se prodávají podobné tzn kolem 80t Kč. Teď je k prodeji třeba předváděčka Eleminatoru za pěknou cenu, takže bych ji rád stihl a jsou ochotný jít naproti ;-).

Fotky můžu poslat z nedávné doby, nebo klidně všechny co máme. Úplně aktuální ale nemám, není ještě ani umytá, chtěli jsem ještě vyrazit, takže jsem to neřešil.

Kdyžtak radši volat/psát na mobil 778168161 . Dík

https://www.motorkari.cz/motobazar/moto ... 78410.html
ZX-12R naked

Odpovědět