Začali bychom asi u Jerryho a Ludvy

vždycy když se domluvíme aspoň týden předem, tak to sem napíšu, když by se chtěl někdo přidat

Super, těším seJirka_Z píše: ↑čtv bře 12, 2020 08:58:03 Benzínu bude dost, protože ropy je víc než dost
Saudi se to snaží vysvětlit Rusku, o to bych se nebál
Super nápad, občas se tu staví Méďa nebo Kaňka, výjimečně Víťa, takže vás tu také rád pohostím. Kávovar máme kvalitní, v něm nějaký Guatemalský kafe, sušenky, vodu z vodovodu a WC taky máme![]()
See you![]()
to jako myslíš, že se z toho Tvýho kafe posereme?Jirka_Z píše: ↑čtv bře 12, 2020 08:58:03 Benzínu bude dost, protože ropy je víc než dost
Super nápad, občas se tu staví Méďa nebo Kaňka, výjimečně Víťa, takže vás tu také rád pohostím. Kávovar máme kvalitní, v něm nějaký Guatemalský kafe, sušenky, vodu z vodovodu a WC taky máme![]()
See you![]()
Tak já určitě, já se poseru z každýho kafemisak39 píše: ↑čtv bře 12, 2020 12:34:21to jako myslíš, že se z toho Tvýho kafe posereme?Jirka_Z píše: ↑čtv bře 12, 2020 08:58:03 Benzínu bude dost, protože ropy je víc než dost
See you![]()
![]()
Kávovar- nevím, jaký máJirka_Z píše: ↑čtv bře 12, 2020 08:58:03 Benzínu bude dost, protože ropy je víc než dost
See you![]()
...to se raději hodím marod, než abych trpěl na vrátnici s tím, že mám jen "vycházku" a nemohl nikam!