kawasaki vesys 650 r.v. 2011 prosim pomoc

Odpovědět
barracuda

kawasaki vesys 650 r.v. 2011 prosim pomoc

Příspěvek od barracuda » ned kvě 31, 2015 22:23:00

zdravim vas,chcem sa spytat ohladom mojho versysa..
otazka cislo 1:pri volnobehu maju byt pocut cvakat ventily? pocujem ich iba tak slabucko cvakat (ma 17 000 km najazdne)

otaza cislo 2: ked idem a naklonim hlavu na lavu stranu,kde je retaz je pocut taky hnusny zvuk ako ked nieco drhne,sucha sa... hlavne ked pridam plyn.retazove kolecka su ako nove,moze byt retaz KO? alebo je to normalne?pocul som dalsieho versysa ked siel predomnou a robilo to tiez.

otazka cislo 3: ked nastartujem studenu moto tak prvych par sekund ide motor akoby nepravidelnejsie a po par sekundach si pridvyhne otacky na cca 1500-1600 a ochvilu po cca 30 sekund klesnu na normalnych 1100 -1200 otacok.je to normalne?

dakujem za vase postrehy a navrhy

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: kawasaki vesys 650 r.v. 2011 prosim pomoc

Příspěvek od Elvis. » pon čer 01, 2015 13:49:16

Kawy jsou obecne hlucnejsi. Pokud chces mit jistotu, tak nech ventily zkontrolovat. V manualu bude uveden interval v kolika km se maji kontrolovat.

Cistil si nekdy pastorek? Nebo to co je pod jeho krytem? Pokud ano, muze to byt nedotazeny retez. Nebo jen klouze po tom plastovem krytu nahore na kyvce (nevim jestli ho versys ma).

Mas tam packu sytice? Moje sestka je strikacka ale i tak je lepsi ji dat zezacatku sytic. Jinak to zvyseni otacek dela urcite ridici jednotka.

Vic ti povi majitele jako napr. Vlada Cermak.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

barracuda

Re: kawasaki vesys 650 r.v. 2011 prosim pomoc

Příspěvek od barracuda » pon čer 01, 2015 14:11:47

Packu sitica nemam,to zvysenie otacok spravi elektronika ked je studeny motor,este ma napadlo nechat pozret synchrony,ci saju valce rovnako,zevraj sa to niekedy rozhodi len tak..a ta retaz,na kyvke je take plastove voditko na retaz,moze to skret o to teoreticky.inak moto ide ako drak,ziadne problemy.
Este som pocul ohladom oleja,mam tak motul 5100 10w40,Ze ked su teple dni a olej sa moc prehreje tak sa trosku horsie radia rychlosti,pri zaradeni to buchne trosku silnejsie ..co som cital niekto tam dal neviem ci repsol alebo inu znacku oleja a bolo to tichsie,nebuchalo to tak,a nemusel ani dolievat olej medzi vymenami oleja.pri motule musel dolievat..

Odpovědět