Měl jsem gelovku Varta a po 2,5 letech ???! Dobíjení v pořádku, v zimě opečovávaná a pak se takhle odvděčí

Máte někdo tip na značku?
Jirka_Z píše:Mám vždy Yuasa i do Jawky a vždy bez problémů, jiné jsem ani nezkoušel a v garáži mi mrzne...
PS: chytrou nabíječku mám, takže 2x za zimu ji tam připojím, ale spíš preventivně pro "pocit"...
- - no vidíš a teď si můžeš koupit tu lithiovou Shido. .Méďa píše:Nedá mi to a musím![]()
Koupil jsem Yuasa z velkého obchodu s díly, se kterým mám dobrou firemní zkušenost. Přišla druhý den závozem, rozbalím originál obal včetně přelepu a spokojenost. Suchý, přednabitý s kyselinou samostatně-prostě standard.
Protože se v podobné branži pohybuji, tak mi to nedá (přeci by to bylo, aby někdo s někým u nás nevyjebal).
Tak chodím chvíli okolo a po hodině - prověřím, jak je baterka "stará". Vezmu v.číslo na aku, zavolám dovozce, chvíli pokecáme, pošlu mail, přijde telefonát a.
Aku bylo vyrobené v roce 2011 a od té doby někde leží![]()
Info: standard pro uložené suché akumulátory v předprodeji jsou 2 roky.
No a je co dělat
jooo zlaty KellyMéďa píše:Nedá mi to a musím![]()
Koupil jsem Yuasa z velkého obchodu s díly, se kterým mám dobrou firemní zkušenost. Přišla druhý den závozem, rozbalím originál obal včetně přelepu a spokojenost. Suchý, přednabitý s kyselinou samostatně-prostě standard.
Protože se v podobné branži pohybuji, tak mi to nedá (přeci by to bylo, aby někdo s někým u nás nevyjebal).
Tak chodím chvíli okolo a po hodině - prověřím, jak je baterka "stará". Vezmu v.číslo na aku, zavolám dovozce, chvíli pokecáme, pošlu mail, přijde telefonát a.
No a je co dělat
Kelly Family? Přestali zpívat a dělají akumulátory?KankX píše:jooo zlaty Kelly![]()
Je to jednoduché, baterku nechej vyměnit za jinou a dodavatele taky!Méďa píše:Nedá mi to a musím![]()
No a je co dělat