a moje zanedbatelnost jedem zas do Kfurtu (jak-kdo), kdo se přidá?
(jako dycynky nikdo, nemám pravdu?

Přestofšecko, kdyby náááhodou někdo chtěl, neřeknem N E !
Všichni, co kdy měli zájem ví termín, je to stejné každý rok. Takže soudruzi si kontrolní otázku můžou vyplnit sami.KankX píše:zapomel jsi sem hodit datum pro pripadne NEzajemce, aby vedeli kdy NEmuzou![]()
Neboj vlka nic, je tam sqělá sestava, rychlá kumulativní akce, žádné 14dní ležení na písku pláže, i večerní dýchánky jsou supr!Blacky píše:Jasně, že to je v srpnu. 14-17.8. Já přemýšlím, ale jako začátečník, bych to asi nedal. Ještě uvidím.
Dávám to sem kvůli ubytování, jestli se rozmyslíš týden předem, tak si nezapomeň vzít stan a t d .ZRX 1984 píše:Stačí dát info týden předem? Zájem mám
Tak si mě připiš jako nováčka a brzdu pelotonu666S999 píše:Dávám to sem kvůli ubytování, jestli se rozmyslíš týden předem, tak si nezapomeň vzít stan a t d .ZRX 1984 píše:Stačí dát info týden předem? Zájem mám
Připisuju: Jako nováčka ano, jako brzdu NE!ZRX 1984 píše:Tak si mě připiš jako nováčka a brzdu pelotonu666S999 píše:Dávám to sem kvůli ubytování, jestli se rozmyslíš týden předem, tak si nezapomeň vzít stan a t d .ZRX 1984 píše:Stačí dát info týden předem? Zájem mám
my tam normálně spíme, i večeříme.KankX píše:ja se rozhodnu den pred odjezdem a pak se v macknu mezi vas na manzelske posteli