Nazdárek kamarádi

, tak jsme konečně vyrazili na první delší vyjíždku směr Vyškov. Než jsme vyjeli tak jsme zkontrolovali motorky a to tak... že jsme je našli v garáži

. Tak to je super, obléct a hurá na silnice. Nasoukat se do kombinéz ..,zahřát šemíky a můžem vyrazit. Přejeli jsme Zlín a hurá na dálnici. Letěli jsme místy i 100km/h

. Já vytřeštěný oči z tého fofru a Helča se celkem nudila, ale brala ohledy na mě. Pak jsme sjeli z dálnice a už to začlo

... nějaká svině tam uděla zatáčky, ale nedal jsem se a šel do nich. Do jedné vletíme podle mě šílenou rychlostí páč jsem málem dřel kolenem o zem a měl oči až na plexi a v tom nějaký sebevrah kolem mě proletěl na čopru,tvářil se jak bůh ,tajtrdlík jeden, tak jsem hodil oko na tacháč a hle tam 60. Ale stejně by jsme ho dojeli i kdyby o 2 km dál nebyl semafor. Dojeli jsme na místo určení, odevzdali co bylo třeba a hurá zpět. Pak jsme zjistili, že mi nefungujou blinkry, no mazec. Zastavili jsme na pumpě a hledali závadu. Díky Kawasanovi ,který obdařil Helčinu šestku nářadíčkem ...,jinak nevím co by jsme dělali. Usoudil jsem,že to asi bude vypadlý konektor za budíky. Tak jsem rozebral plexi ...,šťourám se v tom,jak kdybych tomu rozuměl... a přijde Helča s geniální otázkou, DÍVAL JSI SE NA POJISTKY ? A tak jsem zjistil, že i motorka má pojistky. Chvíli trvalo než jsme je našli a vyměnili spálenou a najednou se potvůrky roblikaly. Hurá jedou.... tak jsem celý spocený a upečený v kombinéze dal vše dokupy a vyrazili jsme domů. Na dálnici jsem si troufl už rychleji cca 121km/h . Dojeli jsem v pořádku a už se těším na další vyjíždku. Mějte se všichni krásně a kolama dolů.