Vyskakující rychlost
Vyskakující rychlost
Ahoj.. Mám X-moto xb33 140ccm..
Vyskakuje mi rychlost někdy z 3,4.. Ale není to tím že to špatně kopu, Třeba tam dám trojku, protáhnu to dám tam 4.. Jedu třeba 15 sekund a najednou vypadne rychlost na neutral.. Stává se to pořád..
Nevíte někdo prosím co s tím?
Nejspíš bude nejlepší dát to někam, Protože se mi zdá že se ta motorka chová po motorový stránce divně.. Nemá takovej výkon, Ty kvalty tam prostě neseděj.. Kopnu kvalt vytočim a pak je ta motorka jak kdyby se měla rozpadnout a rychlost vypadnout ale rychlost tam někdy drží.. Nebo když potáhnu za plyn tak to někdy reaguje opožděně, někdy pustim plyn a motorka sama přidává.. Dusí se a já nevim no
Když to dám někam do servisu, Bude jim vadit že tam dám celou motorku? Netroufám si na to sundat motor a dát jim tam jen motor..
A když se na to podívají tak mi zavolají co by bylo potřeba a kolik by to stálo? Já bych nerad abych tam pak přijel a on chtěl víc než za novou motorku ..
Děkuju moc za odpověd
Vyskakuje mi rychlost někdy z 3,4.. Ale není to tím že to špatně kopu, Třeba tam dám trojku, protáhnu to dám tam 4.. Jedu třeba 15 sekund a najednou vypadne rychlost na neutral.. Stává se to pořád..
Nevíte někdo prosím co s tím?
Nejspíš bude nejlepší dát to někam, Protože se mi zdá že se ta motorka chová po motorový stránce divně.. Nemá takovej výkon, Ty kvalty tam prostě neseděj.. Kopnu kvalt vytočim a pak je ta motorka jak kdyby se měla rozpadnout a rychlost vypadnout ale rychlost tam někdy drží.. Nebo když potáhnu za plyn tak to někdy reaguje opožděně, někdy pustim plyn a motorka sama přidává.. Dusí se a já nevim no
Když to dám někam do servisu, Bude jim vadit že tam dám celou motorku? Netroufám si na to sundat motor a dát jim tam jen motor..
A když se na to podívají tak mi zavolají co by bylo potřeba a kolik by to stálo? Já bych nerad abych tam pak přijel a on chtěl víc než za novou motorku ..
Děkuju moc za odpověd
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyskakující rychlost
Abych nezákladal zbytečný vlákno, tak to šoupnu sem.
Spíš se chci ujistit, že se to holt občas může stát. Jde o "vyskočení" rychlosti, nebo mozna trefeni "mezipolohy" mezi 5 - 6 kvaltem.
Situace. Jedu na 4 nějakejch 60-70 km/h. Chci rychle předjet, tak za to trochu zatáhnu, otáčky asik 6000, rychlost někde 90-100, přeřadim na 5, zase trosku potáhnu a chci přeřadit na 6, ale hups nejak se tam dostane "neutrál", motor se vytočí, tak rychle trošku uberu tuknu do radicky a 6 tam skoci. Stává se to jen při téhle situaci. Zatím se mi to stalo asi 3-4x.
Spíš se chci ujistit, že se to holt občas může stát. Jde o "vyskočení" rychlosti, nebo mozna trefeni "mezipolohy" mezi 5 - 6 kvaltem.

Situace. Jedu na 4 nějakejch 60-70 km/h. Chci rychle předjet, tak za to trochu zatáhnu, otáčky asik 6000, rychlost někde 90-100, přeřadim na 5, zase trosku potáhnu a chci přeřadit na 6, ale hups nejak se tam dostane "neutrál", motor se vytočí, tak rychle trošku uberu tuknu do radicky a 6 tam skoci. Stává se to jen při téhle situaci. Zatím se mi to stalo asi 3-4x.
proces výběru - RS???
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
CKC#1597
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Falešný neutrály nejsou u kawy chyba, ale vlastnost 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ok díky. Že bych za 1500km odkouřil převodovku se mi nezdálo možný, ale díky za info. 

proces výběru - RS???
CKC#1597
CKC#1597
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak vono možný to je, což vo to 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
většinou je to zpusobene tim, ze jsi malo durazny... kawa potřebuje vedet ze tam tu rychlost skutecne chces, není to devka prodejna na mazleni
))

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když tam házíš kvalt, musí to být zvuk, jak když hodíš kladivo do plechovýho kýble (Kawa manuál - u jedničky) a když sázíš další kvalty nahoru, tak se s tím nesr¤t.KankX píše:většinou je to zpusobene tim, ze jsi malo durazny... kawa potřebuje vedet ze tam tu rychlost skutecne chces, není to devka prodejna na mazleni![]()
))
Jak píše Kankx, neboj, nohu, ani řadičku zařazením nezlomíš, neohneš. To dokáže jen asfalt. Řazení dolů je s menší vervou...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
JJ, ten divnej zvuk při dávani jednicky a cuknuti, jak se "porovnaji kola" sem si uz zvyknul, kdyz sem to videl na vsem moznym. (BMW, HD, YAM ap.) Taky ještě pořád hledám optimální kombinaci otáček (plynu), spojky a okamžiku přeřazení. Už je to o mnoho lepší než ze začátku, ale pořád to není asi to pravé. Pomalu zvětšuju náklon, abych ojel ten "proužek posranců".
Dolu to jde o dost líp, ale i tady se mi stane, že se převodovce nechce a musím trošku "pootočit kolama", aby tam rychlost zapadla.
Hlavně, když se kochám a najednou koukám, že stojim na semaforu a mám tam 6ku. 

Dolu to jde o dost líp, ale i tady se mi stane, že se převodovce nechce a musím trošku "pootočit kolama", aby tam rychlost zapadla.

proces výběru - RS???
CKC#1597
CKC#1597
jj-taky mě to zprvu připadalo rozbitý, dneska to tam klapne jak na kovadlinu a jedééém.666S999 píše:Když tam házíš kvalt, musí to být zvuk, jak když hodíš kladivo do plechovýho kýble (Kawa manuál - u jedničky) a když sázíš další kvalty nahoru, tak se s tím nesr¤t.KankX píše:většinou je to zpusobene tim, ze jsi malo durazny... kawa potřebuje vedet ze tam tu rychlost skutecne chces, není to devka prodejna na mazleni![]()
))
Jak píše Kankx, neboj, nohu, ani řadičku zařazením nezlomíš, neohneš. To dokáže jen asfalt. Řazení dolů je s menší vervou...
Co mají říkat ¨suchospojkaři" od Dukny. Ty to mají podle zvuků rozbitý už dávno a nafurt

od 49,9 do 1199 ccm
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Další dotaz. Má smysl řešit nějaký ty ukazatele zařazene rychlosti? Jak se kochám krajinou, tak často zapomenu co přesne tam mám za kvalt. Poznam to až podle kontrolky neutrálu. Kolikrat by se ale hodilo vědět, jeslti je to 2, nebo 3. Našle sme ty sedmisegmentový ukzatele, ale netusim jak to funguje, abych kvuli tomu nemuset rozebrat pul motorky. 

proces výběru - RS???
CKC#1597
CKC#1597
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
když ukazatel, tak GIPRO, je sice dražší ale bezproblémový. osobně tam ukazatel nemám, a zatím žiju.
Jednou jsem byl trochu rovrkočenej při podřazování... ale motorka zůstala celá a trenky bez "rychlého pruhu".
Občas sice zkouším řadit šestku, ale neztěžuju si.
Každý soudruh má svou volbu, je to na TOBĚ.
Jednou jsem byl trochu rovrkočenej při podřazování... ale motorka zůstala celá a trenky bez "rychlého pruhu".

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
A když Gipro, tak červenou barvu. Ostatní jsou vidět na piču........
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ok díky. podívám se po tom. Je to blboustka, ale dost casto nevím, jeslti tam už je 6-tka, a u tech krizovatek je taky otravny zkouset neutralem, zda to uz byla 2, nebo ne.
proces výběru - RS???
CKC#1597
CKC#1597
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja zase vsude radim sedmicku a ono nic... tak tam necham sestku a jsem v klidu666S999 píše:když ukazatel, tak GIPRO, je sice dražší ale bezproblémový. osobně tam ukazatel nemám, a zatím žiju.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Mnoo to GIPRO se zda bejt super. 2900 je docela řacha, ale asi poprosím ježíška. Je tam nějaký problém s montáží? Poptal sem Halbicha (i kvuli zaruce). Umej to asi za 3500Kč. Na jednu stranu to bude jistota, ale skoda vyhodit 600, pokud to neni zadnej problem a radsi to projezdim .)
proces výběru - RS???
CKC#1597
CKC#1597