ZX-6R 05 laďák
ZX-6R 05 laďák
Zdravím, mám zálusk na laďák na moji Kawičku ZX-6R 08. Naskytla se mi možnost koupě laďáku leovince (http://www.ladaky.cz/product.php?id_product=1811) za slušnou cenu! Není to cena na odkazu .. trošku dost menší.
Jde mi o to, jestli bude problém narvat to na mojí 08 když je to na modely 05-06?
Mezisvod budu mít jiný, upravený tak, aby pasoval, jde mi spíš o uchycení?
Jde mi o to, jestli bude problém narvat to na mojí 08 když je to na modely 05-06?
Mezisvod budu mít jiný, upravený tak, aby pasoval, jde mi spíš o uchycení?
Kawsaki ZX-6R Ninja (2008)
Re: ZX-6R 05 laďák
Mrtvo? Venku je hezky, jezdíme
Není čas sedět za klávesnicí.
Není čas sedět za klávesnicí.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ten drzak na tom ladaku se da soupnout kam budes potrebovat, takze zalezi jen jaky budes mit mezisvod, aby ti ten vyfuk sel tim spravnym smerem kolem uchyceni... Obavam se ze to tu nikdo neresil, takze ti tezko nekdo povi vic.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Taky bych jezdil kdybych neměl antibiotika ..
Ale zase jsem si našel výfuk .. Ok, zítra snad příjde, mrknu na to a popř. řeknu výrobci, co bude dělat svody a montovat to tam, aby to udělal šetrně, aby se dali využít ty držáky a nemuseli se dělat jiný.

Ale zase jsem si našel výfuk .. Ok, zítra snad příjde, mrknu na to a popř. řeknu výrobci, co bude dělat svody a montovat to tam, aby to udělal šetrně, aby se dali využít ty držáky a nemuseli se dělat jiný.
Tak tady máme výsledek práce
.
sorry teď jsem přijel, zmoknul a zaprasil motorku, ještě koupím mini blinkry a sundám ten hnusně čouhající plast. Jinak pán si opravdu dobře poradil!
Smekám!
(Byl to výfuk z bouračky, uřízl zničený svod, udělal nový, otevřel výfuk, nacpal novou vatu, srovnal ho zevnitř, kompletně udělal uchycení a to bez vzoru!)

sorry teď jsem přijel, zmoknul a zaprasil motorku, ještě koupím mini blinkry a sundám ten hnusně čouhající plast. Jinak pán si opravdu dobře poradil!
Smekám!
(Byl to výfuk z bouračky, uřízl zničený svod, udělal nový, otevřel výfuk, nacpal novou vatu, srovnal ho zevnitř, kompletně udělal uchycení a to bez vzoru!)