Lakování svodů ZX6R
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Lakování svodů ZX6R
Zdarec klucí,potřebuju radu. Mám ZX6R z 96týho a mám totálně olupaný svody,který byli již při koupi lakovaný a to origo myslím. Vypadá to zle a chtěl bych je znova dát do cajku. Jen nwm,čím a jak to napravit. Jediný,co jsem zjišťoval,je komaxit. Ale ten neklapne,protože už při 100 stupních začíná dle lakýra měkknout. Poradíte někdo jak a čím? Existuje nějaká barva,nejlépe ve spreji,odolná těmto teplotám???
Kellyš ZX6R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lakování svodů ZX6R
Ano.
Existuje barva ve sprayi, která odolává teplotě cca 800 st.C. Je to v každé lepší drogérii (napsal bych značku, ale byla by to reklama)
Existuje barva ve sprayi, která odolává teplotě cca 800 st.C. Je to v každé lepší drogérii (napsal bych značku, ale byla by to reklama)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky o tom něco už četl,ale dal jsem téma sem,abych se dozvěděl o co nejvíce možnostech. Učenej z nebe hold ještě nikdo nespadnul... Zkusím zajet do barev laků a vuidíme,co mi tam poradí.
Kellyš ZX6R
Zkus googlekellys píše:Já jsem taky o tom něco už četl,ale dal jsem téma sem,abych se dozvěděl o co nejvíce možnostech. Učenej z nebe hold ještě nikdo nespadnul... Zkusím zajet do barev laků a vuidíme,co mi tam poradí.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
spray s udavanymi 800°C se prodava, koupil jsem kdysi cernej, bomba je ze se neoloupal hned po nastartovani, mene dobra zprava je ze v mistech tepelne hodne namahanych zbelal... po cerne ani pamatka. Takze mozna odola ale je jaksi barevne nestaly

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
KankX píše:spray s udavanymi 800°C se prodava, koupil jsem kdysi cernej, bomba je ze se neoloupal hned po nastartovani, mene dobra zprava je ze v mistech tepelne hodne namahanych zbelal... po cerne ani pamatka. Takze mozna odola ale je jaksi barevne nestaly![]()

(mě teda tahle čená barva nezměnila barvu, respektive se vypálila do černa)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
asi tomu malo nakladasZ. píše:KankX píše:spray s udavanymi 800°C se prodava, koupil jsem kdysi cernej, bomba je ze se neoloupal hned po nastartovani, mene dobra zprava je ze v mistech tepelne hodne namahanych zbelal... po cerne ani pamatka. Takze mozna odola ale je jaksi barevne nestaly![]()
správný svod má být zlehka "vypálený". To není vada ale vlastnost.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Málo nakládám. S tím souhlasím. Alespoň mám černé svody.KankX píše:asi tomu malo nakladasZ. píše:KankX píše:spray s udavanymi 800°C se prodava, koupil jsem kdysi cernej, bomba je ze se neoloupal hned po nastartovani, mene dobra zprava je ze v mistech tepelne hodne namahanych zbelal... po cerne ani pamatka. Takze mozna odola ale je jaksi barevne nestaly![]()
správný svod má být zlehka "vypálený". To není vada ale vlastnost.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli to je o vytáčení motoru a větším zahřívání,tak si myslím,že mě taky vydrží černý věčnost
Už je to stará bába,člověk musí s citem a úctou 

Kellyš ZX6R
černá matná vypalovačka na kamna... když dobře očistíš a odmastíš, neloupe se, ale taky mi ty svody zbělaly...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Zkus to vylestit a nemusis resit barvu. Jinak barva cerna matna ve spreji odolavajici vysoke teplote existuje, ale bud opraska, opada nebo zmeni v nejakych mistech odstin do bela.
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Teď jde o to,jestli půjde ten materiál vyleštit. Moc o leštění teda nwm,ale každej matroš taky leštit nejde,ne?
Kellyš ZX6R
Mas pravdu, vsechno vylestit nejde, ale bud to bude z nerezu, nebo z oceli a oboji lestit lze, jen tu ocel pak musis jeste osetrit.