Plexi potřebuje vyspravit a tak jsem to chtěl vyřešit nalepovací folií. Nejdřív jsem to zkoušel v provozovně, kde dělají tónování skel. Tam jsem se dozvěděl, že folie na skla s plexi nějak reagují a asi po týdnu se pod plexi udělají bublinky a že nejsem první ani poslední motorkář, který se na ně obrátil.
Zkusil jsem reklamní agentury, a ve druhé sehnal A4 samolepící průhledné folie za 25Kč.
Ještě jsem ji nezkoušel a možná jsem taky objevil Ameriku, ale napadlo mě ji pak použít třeba pod kufry, tankvak atd. prostě na krytí laku. Vím, že se na to prodávají přímo dělané folie, ale ty jsou s cenou někde jinde a i kdyby to vydrželo jen na tu dovolenou, za 25Kč je to zadarmo a bude to vypadat líp než stříbrná izolačka potahaná ve více vrstvách na podsedlovce.
Folie - samolepka
Folie - samolepka
ZX-12R naked
Re: Folie - samolepka
--noooooo nechci Ti do toho kecat, ale jestli to není tvarovatelná folie, což podle ceny asi určitě nééé , tak přeju příjemnou zábavu při aplikaci . Sám jsem měl tentýž nápad loni - užil jsem si to .
Snad jen radu na závěr - vem si k ruce fén, nebo horkovzdušnou pistoli

Snad jen radu na závěr - vem si k ruce fén, nebo horkovzdušnou pistoli

ZX9R ninja - macíček
jj, dík, počítám s tím. Teoreticky jsem vybavený dobře, nechám to radši nalepovat moji za mého kecání. Já bych na to neměl nervy a něco by to odneslo.
ZX-12R naked
To je geniální myšlenka! A když to pokazí, tak jí můžeš mnohem líp vynadat než soběMMKS píše:jj, dík, počítám s tím. Teoreticky jsem vybavený dobře, nechám to radši nalepovat moji za mého kecání. Já bych na to neměl nervy a něco by to odneslo.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
jinak kdyby se nedařilo tak mám možnost sehnat origo tvarovatelnou čirou 1 m2/180 kč. 

ZX9R ninja - macíček