Vcera jsem se svezl na okruhu v Sosnove a musim rict ze to je supr

jezdilo se 2 hodiny ve dvou skupinach po 13-15 motorkach, kazda skupina 3x 20 minut. pocet motorek byl idealni, roztahlo se to po celmy okruhu a nikdo se nikomu nepletl (=nikdo se mi nepletl do cesty, ja jsem samozrejme brzdil 9 lidi z nasi 13-ti clene skupiny

). prekvapilo me, ze ackoliv jsem byl na jakemkoliv okruhu poprve tak jsem nebyl nejpomalejsi

jeden typek byl jen o trochu rychlejsi a 2, slovy 2!!!, typky jsem dal v prvni jizde o kolo, v druhe jizde o 2 kola

jeden z nich mel KLE 500, coz sice neni uplne typicka okruhovka, ale stejne budu machrovat ze jsem mu nalozil 2 kola

a druhy mel CBR600 coz uz je na okruhu srovnatelny souper

no a pak teda jelo dalsich 9 lidi kteri zase nalozili 3-6 kol mne

ale vetsina z nich ma v avataru na motorkarich fotku jak davaj kolinko na okruhu, takze trochu jina liga
prvni jizdu jsme spis zkousel kudy si najizdet a tak, v nekterych mistech neni moc pekny povrch tak jsem spis hledal stopy kudy se tomu vyhnout, druhou jizdu uz jsem si docela uzival, jeden typek z druhe skupiny co tam pak fotil sice rekl ze na tom okruhu vypadam jako kdyz jedu na vylet, ale zadni gumu jsem sjel az na hranu, dokonce na ni byly i takove malinkate zmolky uplne na kraji

treti jizdu nekdo vymyslel ze otocime smer jizdy, takze jsem zase od zacatku hledal kudy najizdet do zatacek a nejak moc se mi nelibila treba vracecka za cilovou rovinkou- najednou za zatackou nebyla unikova ona a bariera z pneumatik, ale betonova zed a ocelovy svodidlo...
no kazdopadne jsem v sobe objevil skryty okruhovy talent (i kdyz z fotek to tak treba nevypada) a Rossi ma velkou kliku ze jsem svou profesionalni zavodni karieru nezacal o par let driv

- P1130786.jpg (163.25 KiB) Zobrazeno 7357 x

- P1130791.jpg (145.4 KiB) Zobrazeno 7357 x

- P1130879.jpg (125.01 KiB) Zobrazeno 7357 x