jak zajizdet noveho Versyse ? muzu podle tohoto článku?
http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-t ... 13671.html
Nechtěl bych z toho mít po zajetí nějakého šneka

Zatim jezdim max 4000 ot.
Zastav se u mne v Teplicích a já ti to vysvětlimBlacky píše:Ahojky, taky se pridam. zajizdim ted zeda, to asi zvladnu, ale nejak mi nesedi to razeni. Docela me prekvapilo, ze jsou kvalty hodne rychle za sebou. Asi neumim radit, ale i kdyz se snazim, tak to vzdycky cukne a dost brzdi, nez zase pridam. Je nekde na netu instruktaz, jak se ma radit? Myslel sem, ze to v poho zvladnu, ale ty roky jezdeni na skutru a sem tam necim jinym se na me as i podepsali. Naposled sme jezdil delsi dobu s Jawou 350-634 a tam to asi bylo dost jinyMusím se to ucit jako novacek.
A kdyz uz tam napraskam 6, tak ta zvladne tahat od cca 20km/h nahoru. Zatim ji tocim nekde kolem 4-5000m takze vic jak 90km/h sem nejel, ale neni mi jasny, jak to dokaze na tu stejnou rychlost jet 250.
Nahoru to jde i bez spojky, jen trocha ubrání (cuknutí) s plynem... dolů s meziplynem a trochou spojky... záleží na citu pro věc... neboj, postupně, jak se Ti bude zvedat rafika na otáčkoměru se k tomu dopracuješ. (Většinou se to kolem 4-5 začíná motor rozdejchávat... a jak komu se od 2,5-3,5t začíná motor probouzet...) JJ a na jedničku těch devadesát se dá jet taky...KankX píše:Zastav se u mne v Teplicích a já ti to vysvětlimBlacky píše:Ahojky, taky se pridam. zajizdim ted zeda, to asi zvladnu, ale nejak mi nesedi to razeni. Docela me prekvapilo, ze jsou kvalty hodne rychle za sebou. Asi neumim radit, ale i kdyz se snazim, tak to vzdycky cukne a dost brzdi, nez zase pridam. Je nekde na netu instruktaz, jak se ma radit? Myslel sem, ze to v poho zvladnu, ale ty roky jezdeni na skutru a sem tam necim jinym se na me as i podepsali. Naposled sme jezdil delsi dobu s Jawou 350-634 a tam to asi bylo dost jinyMusím se to ucit jako novacek.
A kdyz uz tam napraskam 6, tak ta zvladne tahat od cca 20km/h nahoru. Zatim ji tocim nekde kolem 4-5000m takze vic jak 90km/h sem nejel, ale neni mi jasny, jak to dokaze na tu stejnou rychlost jet 250.
Blacky píše:Ahojky, taky se pridam. zajizdim ted zeda, to asi zvladnu, ale nejak mi nesedi to razeni. Docela me prekvapilo, ze jsou kvalty hodne rychle za sebou. Asi neumim radit, ale i kdyz se snazim, tak to vzdycky cukne a dost brzdi, nez zase pridam. Je nekde na netu instruktaz, jak se ma radit? Myslel sem, ze to v poho zvladnu, ale ty roky jezdeni na skutru a sem tam necim jinym se na me as i podepsali. Naposled sme jezdil delsi dobu s Jawou 350-634 a tam to asi bylo dost jinyMusím se to ucit jako novacek.