SLK vs RP pro KLR
SLK vs RP pro KLR
Pokud někdo máte zkušenosti, podělte se. Nevím, pro který se mám rozhodnout..
KLR 650...no ABS, no Central unit, no Italy = no problem
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
U SLK je celej od válce ke koncovce, alespoň podle fota(www.slk.cz). Kdysi mi ho někdo doporučil na motorkářích. A poslal video, kde ho měl někdo na bigovi...neznělo to špatně. A já nechi žádnej brutal.Bych z toho po delší etapě zmagořil 

KLR 650...no ABS, no Central unit, no Italy = no problem
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
- Buriel
- Easy rider
- Bydliště: Malá vesnička v srdci Jižní Moravy s náměstíčkem a kostelíkem.Čejč.
- Kontaktovat uživatele:
Hele já vám to nahrazju jak to zní jenom někde seženu kameru........protože na KLR jedině R.P.......ale ten Dynojet to fakt chce jinak je chudá směs a střílí to do vejfuku.V červenci sem jel kolem Pálavi a z kopce sem plyn zahampstnul a vozvala se rána jako z děla a při tom sem předjížděl z kopce cyklistu,ten trouba se lek a spadnul z kola jaká to byla šupa
Kvalitu R.P. ocení hlavně sousedi kdž pojedete v noci domů....mě je slyšet z 2 kilometrů.....
Ještě k tomu špuntu na utlumení....může se ti to hodit když chceš jet za hranice ale nemám vodzkoušeno jestli tě tam i tak pustí jian s tím špuntem to zní jenom tak Puch Puch Puch ale bez špuntu BUCH BUCH BUCH BUCH

Kvalitu R.P. ocení hlavně sousedi kdž pojedete v noci domů....mě je slyšet z 2 kilometrů.....

Ještě k tomu špuntu na utlumení....může se ti to hodit když chceš jet za hranice ale nemám vodzkoušeno jestli tě tam i tak pustí jian s tím špuntem to zní jenom tak Puch Puch Puch ale bez špuntu BUCH BUCH BUCH BUCH

Zelený Ďábel KLR 650
Jezdím pomalu a kochám se krajinou.......
- dworakmirek
- Easy rider
- Buriel
- Easy rider
- Bydliště: Malá vesnička v srdci Jižní Moravy s náměstíčkem a kostelíkem.Čejč.
- Kontaktovat uživatele:
Tož tuto to máte http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/00930 ... .23MB.html je to dělaný k večeru na starším foťáku ale ten Zvuk tam je...tak se kochejte

Kliknite na vodkaz naskočí vám stránka....ve Firefoxu mi to krapet blbne ale v IE to naskočí v poho,dole se vodpočítá 23sekund a pak naskočí vokýnko sosat...no tak sosejte

Kliknite na vodkaz naskočí vám stránka....ve Firefoxu mi to krapet blbne ale v IE to naskočí v poho,dole se vodpočítá 23sekund a pak naskočí vokýnko sosat...no tak sosejte

Zelený Ďábel KLR 650