Sklo do zrcatka
Sklo do zrcatka
Ahoj, nejakej kreten mi vlezl na motorku, kdyz byla zaparkovana u zdi, ta si sedla a vyskliko se zrcatko.... netusite nekdo jestli by se dalo koupit samotne sklo? Volal jsem k Halbichum a pry jen cele zrdcatko za 1500 :/
Jde o NInju 250R 2008
Jde o NInju 250R 2008
Naposledy upravil(a) hrtak dne pon kvě 30, 2011 15:22:26, celkem upraveno 2 x.
Re: Sklo do zrdcatka
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
a nebo parabolicke sklo ve sklenarstvi, kdyz bude sikovnej tak to i vyrizne aby sedelo
ani na partsdepot nemaji jen samotne sklo

ani na partsdepot nemaji jen samotne sklo
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
ve sklenářství vypouklá zrcadla moc nevedou-ale dá se
rád bych viděl toho machra co to vyřízne aby to sedělo-nejlépe na poprvé
-musíš to vyříznout, vyskřípat oblouky, do konečného tvaru dobrousit ručně za předpokladu, že si před tím vyrobíš přesnou šablonu a ani pak to není jako ze stroje
navíc průmyslově vyráběná zrcátka jsou silná 1mm kdežto běžně používaná zrcadlovina ve sklenářství má 2,5-3mm navíc je plochá
-u nás děláme za 150,-kč s bezp.folií a usazením do rámečku

rád bych viděl toho machra co to vyřízne aby to sedělo-nejlépe na poprvé
-musíš to vyříznout, vyskřípat oblouky, do konečného tvaru dobrousit ručně za předpokladu, že si před tím vyrobíš přesnou šablonu a ani pak to není jako ze stroje

navíc průmyslově vyráběná zrcátka jsou silná 1mm kdežto běžně používaná zrcadlovina ve sklenářství má 2,5-3mm navíc je plochá
-u nás děláme za 150,-kč s bezp.folií a usazením do rámečku

ZX9R ninja - macíček
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dá se to vyříznout i ze zrcátka z auta, která jsou parabolická.
Kawasan- mám na tebe dotázek, dá se řezat starý sklo? Někdo mě tvrdil, že to nejde.
Kawasan- mám na tebe dotázek, dá se řezat starý sklo? Někdo mě tvrdil, že to nejde.
ZRX 1200 R
jde,ale blbě, bo to hodně praská. Mázni tam kde budeš řezat petrolejem, to mi kdysi poradil jeden sklenář...Pavel ZRX píše:Dá se to vyříznout i ze zrcátka z auta, která jsou parabolická.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Udělal jsem si šablonu a ve sklenářství mi sklo (vypouklé) vyřízli za "bozk/hubičku", i kraje obrousili naprosto výtečně.
(ale že "u nás" to jde, neznamená, že u Vás to klapne...)
(ale že "u nás" to jde, neznamená, že u Vás to klapne...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
pokud nebylo vystaveno slunečnímu záření tak by to mělo jít,ale nad 2 roky stáří opatrně a bez záruky.Navíc ty autozrcátka- bacha na tu sílu a některá se doslova drobí-třeba je to schválně-nevím.Pavel ZRX píše:Dá se to vyříznout i ze zrcátka z auta, která jsou parabolická.
ZX9R ninja - macíček
Protoze bez zrcatka se neda jezdit, tak sem to nakonec nechal presklit v nejblizsim sklenarstvi, ale stoji to zapikachu, trochu to zvetsuje, takze zatimco v pravym vidim auto jak ma byt 30m za sebou, tak v presklenym levym vypada jak kdyby bylo na my urovni a chtelo predjizdet... no lepsi nez dratem do oka, ale stejne bych to rad nejak resil... idealne v Praze... do Opocna to je precijen kus
(nebo ze bych si nekdy udelal vylet?). Ale tak v nejhorsim bych mohl koupit jiny za tech 6kil jak tu kdosi hazel nahore....

Re: Sklo do zrcatka
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
tomu uz jsem psal... a nema... ale diky 

tak ebay
http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_ ... Categories
ale kdyz pripoctes postovny a mozna i clo, tak vyjde lip to co sem daval Fanus

http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_ ... Categories
ale kdyz pripoctes postovny a mozna i clo, tak vyjde lip to co sem daval Fanus
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kup tu repliku, co prezentoval Fanuš...když zpočítáš čas, práci, starosti a náklady na jakoukoliv opravu (která pravděpodobně dopadne vždycky hůř, jak nové), tak replika nemá konkurenci - koupíš, namontuješ a jezdíš = ideální stav! 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
No muj problem je, ze mam stejne zrcatka striknuty na zeleno, takze i kdyz koupim cely zrcatko, tak musim ty skla nechat nekde prehodit.... asi tam nehcam to zvetsovaci, stejne pomalu budu masinu prodavat....