:-) nástupce rexe je jasný :-)
:-) nástupce rexe je jasný :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: :-) nástupce rexe je jasný :-)
Tyvole :-O
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Je docela hezkej, ten Felgr
Docela by mě zajímalo, jak budou připalovat prdel ty laufy... a taky ta cena, ta bude taky parádní... Počítám, že to bude odpovídat středně velkému hejnu Rexů

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
mam nastudovano i v tv jsem se dival...na tenhle nedosahne bez urazky nikdo z nas...
takze hledejte dal...
apropo skvely cz pocin...krasnej kus za par milionu
takze hledejte dal...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, žádná seriovka, bude jen pár kusů!MARTY píše:mam nastudovano i v tv jsem se dival...na tenhle nedosahne bez urazky nikdo z nas...
takze hledejte dal...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Kuba
- Ghostrider
cena bude okolo 1,5 milionu.
na to jim mrdám, to raději koupím ZX 10 a udělám z toho streeta.
budu na ceně 300 tis a taky má 200 koní a ještě nižší váhu
na to jim mrdám, to raději koupím ZX 10 a udělám z toho streeta.
budu na ceně 300 tis a taky má 200 koní a ještě nižší váhu
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Na tv hovna říkali kolem melounu.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
jo kamo ale v eurech

zbytečný a na nic... to už bych si za ty prachy vzal Desmosedici..
apropo táta na tom taky trochu dělal
apropo táta na tom taky trochu dělal

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
musím souhlasit s některými odsuzovanými příspěvky (na stránkách výrobce i motorkářích.cz). Někdo si jen splnil sen a si motorku podle sebe. Nevím, proč tam byla nějaká státní dotace a i když s dotací do takového projektu nesouhlasím, není to to hlavní.
Kdyby dokázali udělat motorku, která bude sjíždět z linky, je to něco jiného. Takto si udělali stavbu, kterých vzniká ve světě spousta a bez takového humbuku a švihly tam obří motor. Kolik jich asi tak ve světě bude jezdit? Nevím, možná se pletu, ale nemyslím, že by to byla nějaká slavná firma, která se zabývá stavbou nebo přestavbama motorek. V tom případě je i ta cena těžko ospravedlnitelná.
Národní hrdnost mě moc nebere, nevím na co být v tomto státě pyšný, ale ani toto to nebude. Ostatně, kolik těch dílů je čistě české výroby?
Kdyby dokázali udělat motorku, která bude sjíždět z linky, je to něco jiného. Takto si udělali stavbu, kterých vzniká ve světě spousta a bez takového humbuku a švihly tam obří motor. Kolik jich asi tak ve světě bude jezdit? Nevím, možná se pletu, ale nemyslím, že by to byla nějaká slavná firma, která se zabývá stavbou nebo přestavbama motorek. V tom případě je i ta cena těžko ospravedlnitelná.
Národní hrdnost mě moc nebere, nevím na co být v tomto státě pyšný, ale ani toto to nebude. Ostatně, kolik těch dílů je čistě české výroby?
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tohle neni stavba kde vezmou motor z toho, riditka z tamtoho a zbytky z neceho jineho !!!
Je to kompletne od A-Z jejich konstrukce vcetne jejich motoru... a takovych mototrek ani ve svete moc nenajdes, takze tim je ta cena dana. Vyvoj neco stoji a protoze tedy nepredpokladaji nebo nechteji aby to byl masove prodavany motocykl kde by se cena vyvoje "rozpocitala" pak je cena holt takova jaka je
Kdyz s tim zacinali, mluvilo se o pul milionu, i to je pro mne hodne, ale hodne lidi by si to za ty prachy koupilo.... takhle nevim 
Je to kompletne od A-Z jejich konstrukce vcetne jejich motoru... a takovych mototrek ani ve svete moc nenajdes, takze tim je ta cena dana. Vyvoj neco stoji a protoze tedy nepredpokladaji nebo nechteji aby to byl masove prodavany motocykl kde by se cena vyvoje "rozpocitala" pak je cena holt takova jaka je

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Mě ta motorka nadchla. Krásná čistá konstrukce. Z hlediska konstrukce, splnění si snu, povrzení pořekadla, že řemeslo má zlaté dno ... nemá chybu. Docela závidím panu Felgrovi, že si udělal radost. Pro smrtelníky bych objem stáhl na 1200 - 1600 ccm, šest hrnků nechal kvůli zvuku a frézované díly (které jsou mimochodem překrásné) nahradil odlitky.
Na druhou stranu mě to trochu připomíná výkřik do tmy pana Brídy a jeho Velor-X-Trike - reinkarnace Velorexu. Splnění snu, to ano, prakticky za ty prachy a tou šíleně drahou ruční výrobou se dneska tuším staví tři kousky. A to je vše?
Kdo je frajer je pan Blata. Kromě minibiků jeho dvácy jsou i k světu a hlavně, hlavně se seriově vyrábějí.
Na druhou stranu díky panu Felgrovi vědí o ˇčesku i v Americe a nebýt takových lidí, řekněme snílků nebyl by pokrok ...
Na druhou stranu mě to trochu připomíná výkřik do tmy pana Brídy a jeho Velor-X-Trike - reinkarnace Velorexu. Splnění snu, to ano, prakticky za ty prachy a tou šíleně drahou ruční výrobou se dneska tuším staví tři kousky. A to je vše?
Kdo je frajer je pan Blata. Kromě minibiků jeho dvácy jsou i k světu a hlavně, hlavně se seriově vyrábějí.
Na druhou stranu díky panu Felgrovi vědí o ˇčesku i v Americe a nebýt takových lidí, řekněme snílků nebyl by pokrok ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
za sebe rikam dobrej pocin aniz bych premyslel i koupi.na tohle nikdy mit nebudu.ale jako milovnik velkych silnych objemu bych to testl hned.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jedna věc je něco postavit, druhá věc je to prodat. Máme tu plno firem, které umí věc vymyslet, nakreslit, zkonstruovat, postavit a pak na to prdnou štítek s německou firmou a jsou rádi, že jsou rádi. Tak to prostě je. FGR bude prostě pořád firma z východní evropy a pokud si neudělají sídlo v Německu tak prodají houby.
Je pěkné, že dostali dotaci a vyvinuli motor. Něco takového tu už mmch jednou předvedl pan Blata. Výsledek je nula. Nevím, proč je nutné začínat nejsilnější motorkou na světě. Stačilo by mi, kdyby někdo postavil rozumné šestikilo. Motocyklový 2,5 motor se asi nebude nikdy sériově montovat, takže hezký počin, jsem rád, že jsme na to všichni přispěli, ale mám z toho spíš pocit, že si tu někdo postavil pomníček
Je pěkné, že dostali dotaci a vyvinuli motor. Něco takového tu už mmch jednou předvedl pan Blata. Výsledek je nula. Nevím, proč je nutné začínat nejsilnější motorkou na světě. Stačilo by mi, kdyby někdo postavil rozumné šestikilo. Motocyklový 2,5 motor se asi nebude nikdy sériově montovat, takže hezký počin, jsem rád, že jsme na to všichni přispěli, ale mám z toho spíš pocit, že si tu někdo postavil pomníček

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Proč jen pocit??volkswagen píše:................... ale mám z toho spíš pocit, že si tu někdo postavil pomníček

Ale třeba je to taková strategie,ukázat že dokážu postavit něco jedinečného jako první,dokonce na to sehnat prachy od "státu" (dokážu už úplně všechno?)
A nyní by mohl být potenciál jasný... Bůhví,kolik se toho při tohle výzkumu a vývoji ulilo do šuplíku? Třeba se budem divit...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576