Kam na zadni blatnicek
Kam na zadni blatnicek
Ahoj vsem chtel bych se zeptat zda nekdo nevi kde se da sehnat zadni blatnicek na ZX6R rv.2000 samozrejme ne od Ermaxu.Diky Vsem
Re: Kam na zadni blatnicek
Zkus v tomto oddílu vlákno "kryt sedla"-v příspěvku od muWme mrkni na ukázku---mě se líbí ze všech nejvíc.NOEL píše:Ahoj vsem chtel bych se zeptat zda nekdo nevi kde se da sehnat zadni blatnicek na ZX6R rv.2000 samozrejme ne od Ermaxu.Diky Vsem

ZX9R ninja - macíček
Tak ten je bombastickej a urcite nebude stat ctyrku.Uz jsem mu psal o kontakt.kawasan píše:Zkus v tomto oddílu vlákno "kryt sedla"-v příspěvku od muWme mrkni na ukázku---mě se líbí ze všech nejvíc.NOEL píše:Ahoj vsem chtel bych se zeptat zda nekdo nevi kde se da sehnat zadni blatnicek na ZX6R rv.2000 samozrejme ne od Ermaxu.Diky Vsem![]()
![]()
Já už ho mám objednanejNOEL píše:Tak ten je bombastickej a urcite nebude stat ctyrku.Uz jsem mu psal o kontakt.kawasan píše:Zkus v tomto oddílu vlákno "kryt sedla"-v příspěvku od muWme mrkni na ukázku---mě se líbí ze všech nejvíc.NOEL píše:Ahoj vsem chtel bych se zeptat zda nekdo nevi kde se da sehnat zadni blatnicek na ZX6R rv.2000 samozrejme ne od Ermaxu.Diky Vsem![]()
![]()

ZX9R ninja - macíček
A kolik je cena ?kawasan píše:Já už ho mám objednanejNOEL píše:Tak ten je bombastickej a urcite nebude stat ctyrku.Uz jsem mu psal o kontakt.kawasan píše:Zkus v tomto oddílu vlákno "kryt sedla"-v příspěvku od muWme mrkni na ukázku---mě se líbí ze všech nejvíc.![]()
![]()
Čtyrku (4000) určo néééééé--nech se překvapitNOEL píše:A kolik je cena ?kawasan píše:Já už ho mám objednanejNOEL píše: Tak ten je bombastickej a urcite nebude stat ctyrku.Uz jsem mu psal o kontakt.

ZX9R ninja - macíček
Uz jsem mu psal ale zatim zadna odpoved.kawasan píše:Čtyrku (4000) určo néééééé--nech se překvapitNOEL píše:A kolik je cena ?kawasan píše:Já už ho mám objednanej