Hopříz - Jindřichův Hradec
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Hopříz - Jindřichův Hradec
Víc info nemám. Lidi bacha!
http://www.novinky.cz/krimi/206219-moto ... dkyni.html
(komentáře radši nečíst........)
http://www.novinky.cz/krimi/206219-moto ... dkyni.html
(komentáře radši nečíst........)
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- farmář
- Ghostrider
hm to je kousek odtud. Myslel jsem že to napral v esíčku v lese do pangejtu ale co čtu předjíždění. U Hospříze to vypadá následovně, od JH - Otína kopeček, horizont, levá ožralecká ( pomníky honiček s alkoholem v autech
) rovinka 500, před horizontem odbočka vlevo Blažejov, klesání mírné 200, 100 rovinka, pravá, rovinka a mírná dlouhá levá a stoupá do hospříze, za zatáčkou 100 metrů vpravo odbočka na Kačlehy ale bo je tam do kopečka ta odbočka je tam vidět dobře a pak je cca 100m Hospříz, vpravo zastávka busu a areál JZD, sry nejsou už jednotní, vlevo zastávka busu a odbočka dolu do Hospříze a pak je táhlej stoupák cca 300 a nalevo je odbočka opět do Hospříze (bejvalá knajpa u Pulce) pak cca100 horizont, možná víc ono je to tam roztahaný , odbočka vpravo na polňačku a pak dolu , levá pravá levá pravá a táhlá levá do Člunku.
Podle článku prd vím kde to bylo, ale evidentně jel někam kam neviděl, nebo si spíš myslel, že je to bezpečný.Starej kovář (by mě dal, on zase taak starej furt není
) říkal, že myslet znamená hovno vědět. Druhej průser to brždění a ještě k tomu panický, ztráta ovladatelnosti.
S tím Daku , respektive Patricku,nenaděláš nic, tohle posereš i na babetě, v autě... proto mám radši silný motky , nemusím se modlit o zrychlení, za druhý to už spíš v takový posraný chvíli píchnu mezi auta, než bych kravnul s brzdama. Max zabrzdit, odbrzdit a schovat se do mezery.
Posraným navrch, chudák batůžek.

Podle článku prd vím kde to bylo, ale evidentně jel někam kam neviděl, nebo si spíš myslel, že je to bezpečný.Starej kovář (by mě dal, on zase taak starej furt není

S tím Daku , respektive Patricku,nenaděláš nic, tohle posereš i na babetě, v autě... proto mám radši silný motky , nemusím se modlit o zrychlení, za druhý to už spíš v takový posraný chvíli píchnu mezi auta, než bych kravnul s brzdama. Max zabrzdit, odbrzdit a schovat se do mezery.
Posraným navrch, chudák batůžek.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: