Pomoc s KLX 300 R nestartuje
Pomoc s KLX 300 R nestartuje
Ahoj jsem cerství majitel Kawasaki KLX300, mam problem se startem, nejde nakopnout jen slybuje bafne a hnet zhasne necham ji treba dva dny pak pridu a jede , jezdim celej den treba 20 startu a jde na druhe nebo treti naslapnuti, pridu nasledujici den a motorku nerozjedu kdybch se po... , dneska jsem sundal karbec vycistil, sundal jsem viko na ventilech jestli neni spatnej dekompres je OK, sundal kryt na zapalovani vse ok, odizoloval jsem vsude draty , prostrikal kontaktolem zpet zaizoloval vse ok az na jednu vec u CDI jednotky nekdo sachoval s dratama a je na jednom dratku napajen opor nevim proc to tam je ,mam tri svicky na vsechny to dela to same kazda svicka je po jizde (teda kdyz motka jede ) tak je cerne zakourena coz je prej spatna smes ? Proste uz nevim co by to delalo mam tam neoriginalni vejfuk treba to je ono nevim ale je divny ze to tri dny na ten vejfuk jelo a nic a najednou si vzpomene a nejede. Nejhorsi je ze pri koupi jsme motorku startovali dvakrat a chytla super , jeste jsem ji projizdel a vse ok , vylil jsem starej benzin dal novej , vymenil kabel od svicky ,fajvku a NIC. PORADTE POKUD MATE NEKDO NEJAKE ZKUSENOSTI.