prodej motorky- odhlaseni
prodej motorky- odhlaseni
co vsechno musim resit pri prodeji motorky? odhlasit a zrusit povinny ruceni nebo jeste neco?
ruceni zrusim na pobocce na zaklade kupni smlouvy. ale jak presne ji odhlasim?
na urade kde jsem ji prihlasil ji necham odhlasit na novyho majitele. a co vsechno k tomu potrebuju? technicak a kupni smlouvu? a co SPZ- tu vracim ja nebo az novy majitel pri prihlaseni? a musi byt novy majitel u odhlaseni, nebo staci kdyz budu mit jeho osobni udaje a odhlasim to na nej?
druha moznost pry je ze ke kupni smlouve pridam plnou moc pro novyho majitele k odhlaseni. musim pak ja jeste neco resit krome zruseni povinnyho ruceni?
ruceni zrusim na pobocce na zaklade kupni smlouvy. ale jak presne ji odhlasim?
na urade kde jsem ji prihlasil ji necham odhlasit na novyho majitele. a co vsechno k tomu potrebuju? technicak a kupni smlouvu? a co SPZ- tu vracim ja nebo az novy majitel pri prihlaseni? a musi byt novy majitel u odhlaseni, nebo staci kdyz budu mit jeho osobni udaje a odhlasim to na nej?
druha moznost pry je ze ke kupni smlouve pridam plnou moc pro novyho majitele k odhlaseni. musim pak ja jeste neco resit krome zruseni povinnyho ruceni?
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi je kdyz tam jdes s kupujicim, ty odhlasis, on hned prihlasi... vse v jednom ukonu
druha moznost je s tou plnou moci, ale to moc nedoporucuji, muze se stat ze se na to novy majitel vyprdne a kdyz bude pak nekde nejaky problem (treba povinne ruceni) pak to budou vymahat po tobe a ty se pak budes dohadovat dal...
treti moznost je asi nejobvyklejsi, zajdes na urad nejlepe i s kupni smlouvou kde jsou vsechny udaje o kupujicim a motorku odhlasis na toho noveho majitele... musis mit velky technicak, maly technicak... SPZ jsem vracel vzdy az pri prihlaseni a nafasovani nove. Maly technicak uz by sebrat nemeli, jen by ho meli procvaknout s datumem kdy konci... obvykle par dni aby mohl novy majitel pripadne na evidencku a jine kraviny co vyzaduji
...a jen pripomenuti, kdybys vyuzil moznost c.1 tak nezapomente ze novy majitel musi mit zaplacene nove povinne ruceni, bez nej mu to neprihlasi
pojistku zrus az budes mit motorku odhlasenou, pokud bys zrusil pojistku treba o den driv jak bude odhlasena, tak ti dojde z kancelare pojistitelu pokuta za kazdy den nepojisteni
...a fakt to funguje, 3 dny mi nauctovali smejdi po pul roce 
druha moznost je s tou plnou moci, ale to moc nedoporucuji, muze se stat ze se na to novy majitel vyprdne a kdyz bude pak nekde nejaky problem (treba povinne ruceni) pak to budou vymahat po tobe a ty se pak budes dohadovat dal...
treti moznost je asi nejobvyklejsi, zajdes na urad nejlepe i s kupni smlouvou kde jsou vsechny udaje o kupujicim a motorku odhlasis na toho noveho majitele... musis mit velky technicak, maly technicak... SPZ jsem vracel vzdy az pri prihlaseni a nafasovani nove. Maly technicak uz by sebrat nemeli, jen by ho meli procvaknout s datumem kdy konci... obvykle par dni aby mohl novy majitel pripadne na evidencku a jine kraviny co vyzaduji

...a jen pripomenuti, kdybys vyuzil moznost c.1 tak nezapomente ze novy majitel musi mit zaplacene nove povinne ruceni, bez nej mu to neprihlasi
pojistku zrus az budes mit motorku odhlasenou, pokud bys zrusil pojistku treba o den driv jak bude odhlasena, tak ti dojde z kancelare pojistitelu pokuta za kazdy den nepojisteni

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Tak jak píše MMKS, odhlásíš ,velký techničák předáš novému majiteli, značka zůstává na motce, jen pro zrušení povinného ručení budou chtít asi kupní smlouvu, už si to nepamatuju, ale povinný ručení můžeš zrušit ihned jen když prodáš a pojišťovna určitě bude chtít to doložit, jinak je zrušení otázkou výpovědní lhůty. Nový majitel si to musí přihlásit do sedmi dnů už klidně sám, pokud to je někde mimo, nemusíš tam s ním jezdit. Jo a stačí, když máš jméno a adresu nového majitele. Oni to do velkého techničáku musí napsat.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
supr, diky za rady. ted uz jen musim doufat ze typek necukne a v pondeli dorazi i s penezma
CB500 jsem mu rozmluvil (on ma 2 metry, jeho mlada 180cm tak by pod nima motorka ani nebyla videt
), vysvetlil jsem mu jak je ZR7 uzasna motorka a dnes mi volal ze to teda plati 

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Drzim palce at prodej vyjde...Tilda píše:supr, diky za rady. ted uz jen musim doufat ze typek necukne a v pondeli dorazi i s penezmaCB500 jsem mu rozmluvil (on ma 2 metry, jeho mlada 180cm tak by pod nima motorka ani nebyla videt
), vysvetlil jsem mu jak je ZR7 uzasna motorka a dnes mi volal ze to teda plati

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!