reakce na: viewtopic.php?t=6693
...tak kdo dalsi z CKC je takhle (NE)stastne obdarovanej?

obdržel jsem zánovní Jawu 05Teamgreen píše:No já z vlastní zkušenosti:
měl jsem Versysse a moc jsem toužil po Rexovi.
Rexe jsem krásnýho sehnal, ale co s Versysem? Docela jsem ho vybavil a prodávat ho po roce pod cenou mi bylo fakt líto, no tak jsem ho dal zeťákovi protože velice mlsně koukal. Protože mladí jsou většinou chudí, tak jsem po něm ani nemohl nic chtít. Pouze slib toho, že až si namlátí hubu, tak já jsem mimo hru.
Má to ale ještě takovej jeden malej háček, mám ještě jednu holku a tudíš i ještě jednoho zeťáka, ale REexe nedám ani za nic.
No a to je asi tak vše.
dej zakázku a jedináčka z Tebe udělámefarmář píše:ani motka,ani koně z Maranella, ale děda míň souložil a více dělal (to je vysvětlení proč někdo něco zdědí a někdo nic a je jich na to hodně) a tak jsem zdědil půlku statečku. Bohužel malého a bohužel i pozdě, navíc hodně ...jak to říct.... neměl umřít už v sedmdesátém šestém,no. Takže jen platím daně, dřu jak idiot a co si nekoupím, to nějak nemám
![]()
Rozšířil jsem možnosti odpovědí?![]()
Pořád čekám, že někde umře straaaašně bohatej příbuznej co bude mít už jen mě (ale nejsem ani jedináček, žejo) ale kde nic tu nic. Sportka taky nic ( asi že ji moc nesázím))) ) a tak si myslím, že už to nějak doklepu
))
Podpis, presne tak, bohaty maj "svoje" problemy ktery nam prijdou "smesny" (a muzem si o tom povidat, znam jich dost), ale neni to sranda... je lepsi byt chudej a stastnej, nez bohatej a věčně nasranej... S motkama mi nikdo nikdy nepomahal pekne vsechno za moje (i prvni Simson i kdyz na ten mi v podstate dala babicka - kde vzit v 15ti 13,5t ze jo?Zdrahy píše:Znám pár lidí s velmi bohatými rodiči a ti zase řeší jiné problémy - není dvakrát o coc stát.. Já jsem si na všechno vydělal a naštěstí nemám závistivou povahu