NOVACEK (ZR7)
NOVACEK (ZR7)
Ahoj chlapy po dlouhych 30 letech jsem si koupil zr7 -03 do te doby jsem jezdil na jawa 350 moje zlaticko prekopal jsem si ji na styl nahace plus mynus .
A ted bych chtel poradil zr7 vyborny stroj ale chtel bych tam zmenit par veci a nevim kde nejlepe hledat ,treba riditka bych chtel rovny s hraznou nevite kde je koupit a jestli tam musi byt primo na kawu nebo aji nejaky unyverzali .
Pak brzdovy desticky jaky jsou nej a cenove dostupny a svicky jaky jsou dobry
Pak gumy vubec nevim kde je hledat
Dekuji vsem za rady a za pochopeni novacka
A ted bych chtel poradil zr7 vyborny stroj ale chtel bych tam zmenit par veci a nevim kde nejlepe hledat ,treba riditka bych chtel rovny s hraznou nevite kde je koupit a jestli tam musi byt primo na kawu nebo aji nejaky unyverzali .
Pak brzdovy desticky jaky jsou nej a cenove dostupny a svicky jaky jsou dobry
Pak gumy vubec nevim kde je hledat
Dekuji vsem za rady a za pochopeni novacka
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Vítej u zelených.
Na díly se zeptej u našeho člena, který má obchod s motodíly www.alda-moto.cz
Pneu nabízí za dobré ceny další člen v tomto vlákně viewtopic.php?t=6423&start=0
Jinak přeji spoustu krásných chvil v sedle tvé Kawy.
Na díly se zeptej u našeho člena, který má obchod s motodíly www.alda-moto.cz
Pneu nabízí za dobré ceny další člen v tomto vlákně viewtopic.php?t=6423&start=0
Jinak přeji spoustu krásných chvil v sedle tvé Kawy.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj NOVACKU
...ZR7 je drzak
zkus informace pohledat zde na webu, urcite tu najdes co hledas... sice je to obcas slozitejsi hledani a sposta informaci mimo tema od zapalenych clenu ale vetsinou se dovis tu spravnou informaci
co se tyka desticek, mrkni treba sem viewtopic.php?t=6513 tam se to probiralo, zavery si musis udelat sam
co se tyka pneumatik tak mrkni sem viewtopic.php?t=4132 nebo sem viewtopic.php?t=6147&start=0 proste pneu se tu resi kazdou chvili
Osobne na ZR7 bych dal Dunlop Roadsmart a najedes mraky kilometru bez kompromisu
...a riditka? Riditka jsou tam klasicka (ohnuta trubka) takze to muzes vymenit za jake budes chtit, vyssi, nizsi, ussi, sirsi, s hrazdou i bez
jo a jinak tu vitej a klidne se prijed nekdz ukazat na nejaky ten nas sraz

zkus informace pohledat zde na webu, urcite tu najdes co hledas... sice je to obcas slozitejsi hledani a sposta informaci mimo tema od zapalenych clenu ale vetsinou se dovis tu spravnou informaci

co se tyka desticek, mrkni treba sem viewtopic.php?t=6513 tam se to probiralo, zavery si musis udelat sam
co se tyka pneumatik tak mrkni sem viewtopic.php?t=4132 nebo sem viewtopic.php?t=6147&start=0 proste pneu se tu resi kazdou chvili

...a riditka? Riditka jsou tam klasicka (ohnuta trubka) takze to muzes vymenit za jake budes chtit, vyssi, nizsi, ussi, sirsi, s hrazdou i bez

jo a jinak tu vitej a klidne se prijed nekdz ukazat na nejaky ten nas sraz

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
takze...
riditka- koupis v kazdym vetsim motoshopu (nejvetsi je asi bikerscrown.cz, dal treba novelmoto.cz, yacomi.cz, "nas" aldamoto.cz a hafo dalsich), jediny co si pohlidej je vnejsi prumer trubky 22mm ale to by mela mit vetsina "tuningovych" riditek, ja osobne na ni dal LSL Streetbar, koupeno u www.louis.de a vtipky o tom ze jsou siroky jak na choppera (81cm, origo jsou +-70cm) uz ani nevnimam, proste se ted lip vodi do zatacek
gumy- slouhlas s KankXem, Dunlop Roadsmart jsou na ZR7 super, na zadni mam uz pres 11000 km a jeste ji davam tak 4-5 tisic, predni by vydrzela par tisic navic ale lepsi menit najednou, uz kvuli tomu ze do pneuservisu nemusim dvakrat
sada stoji kolem 6000,- jsou 2-smesovy- maj tvrdej stred aby vydrzely na dalnicich a mekci boky aby lip drzely v zatackach. predtim jsem mel cestovni Continental (Conti Road myslim) a v zatackach jsem nemel takovej pocit (sucha a) bezpeci
a mely i mensi vydrz km
na pneu se zeptej treba tady viewtopic.php?t=6423&start=0
ja je kupoval tady http://www.pneumoto.cz/ datum vyroby bylo asi 3 tydny pred prodejem, takze luxus
desticky- mam Goldfren ale typ nevim, dal jsem na radu dobryho mechanika
svicky- trochu loterie, opet bych dal na radu dobryho mechanika. zrovna tenhle tyden jsem to resil s majitelem servisu kawasaki, chtel jsem na motorku lepsi iridovy svicky (Dreix, cca 550kc/ks) ale zrovna pro ZR7 nejsou pry o tolik lepsi. jsou nachylny na zaspineni od oleje a pokud se k nim olej dostane tak se driv znici, coz si trochu odporuje s tim ze by iridiovy svicky mely dele vydrzet nez klasicky
a na moji ZR7 se mi ztrati cca litr za sezonu (+-6000km) a mizi to samozrejme okolo pistu smerem ke svickam 

riditka- koupis v kazdym vetsim motoshopu (nejvetsi je asi bikerscrown.cz, dal treba novelmoto.cz, yacomi.cz, "nas" aldamoto.cz a hafo dalsich), jediny co si pohlidej je vnejsi prumer trubky 22mm ale to by mela mit vetsina "tuningovych" riditek, ja osobne na ni dal LSL Streetbar, koupeno u www.louis.de a vtipky o tom ze jsou siroky jak na choppera (81cm, origo jsou +-70cm) uz ani nevnimam, proste se ted lip vodi do zatacek

gumy- slouhlas s KankXem, Dunlop Roadsmart jsou na ZR7 super, na zadni mam uz pres 11000 km a jeste ji davam tak 4-5 tisic, predni by vydrzela par tisic navic ale lepsi menit najednou, uz kvuli tomu ze do pneuservisu nemusim dvakrat

na pneu se zeptej treba tady viewtopic.php?t=6423&start=0
ja je kupoval tady http://www.pneumoto.cz/ datum vyroby bylo asi 3 tydny pred prodejem, takze luxus
desticky- mam Goldfren ale typ nevim, dal jsem na radu dobryho mechanika
svicky- trochu loterie, opet bych dal na radu dobryho mechanika. zrovna tenhle tyden jsem to resil s majitelem servisu kawasaki, chtel jsem na motorku lepsi iridovy svicky (Dreix, cca 550kc/ks) ale zrovna pro ZR7 nejsou pry o tolik lepsi. jsou nachylny na zaspineni od oleje a pokud se k nim olej dostane tak se driv znici, coz si trochu odporuje s tim ze by iridiovy svicky mely dele vydrzet nez klasicky

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono s iridiovyma svickama ma hodne lidi problemy, nachylnejsi k uchlastani atd. atd. vetsinou se vsichni moc radi vraci k originaluTilda píše:... chtel jsem na motorku lepsi iridovy svicky (Dreix, cca 550kc/ks) ale zrovna pro ZR7 nejsou pry o tolik lepsi. jsou nachylny na zaspineni od oleje...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Obutí můžu doporučit i AVON STORM, výdrž zadní gumy 13500 km a pocit "sucha a bezpečí" od začátku až do konce!
Jinak se svíčkama mám zkušenost takovou, že mi byly mechanikem Kawasaki doporučeny jedině originální (NGK DR9EA), jako nejlepší volba!

Jinak se svíčkama mám zkušenost takovou, že mi byly mechanikem Kawasaki doporučeny jedině originální (NGK DR9EA), jako nejlepší volba!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Ahoj dekuji vsem za rady pomaly se do toho pustim mam 4 letyho kluka a pred mesicem jsem dovezl dalsiho s porodnice tak vyte jak to je , bude to trosku trvat nez dam vse dohromady ale na srazik prijedu aji s brachama jedem si koupil taky zr7 ale s predni maskou a druhy jsi koupil TDM 850 tak az to bude dam vedet a hodim nejaky fotecky .
Samozrejme se urcite budu ptat na spoustu veci kdyz tu nebudou
Jo a je mi 30 aby si nekdo nemyslel ze jsem dedek
tak zatim zdareccc
Samozrejme se urcite budu ptat na spoustu veci kdyz tu nebudou
Jo a je mi 30 aby si nekdo nemyslel ze jsem dedek

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jani, jako učitelka bys měla "pochopit", že jeho výrok je pravdivý!:Jana Kawa píše:v prvním příspěvku píšeš, že sis koupil motku po 30 letecha je ti 30
Když si koupil ZR7 po 30 letech a předtím ji nikdy neměl... a je mu 30...ničím si to neodporuje...Ahoj chlapy po dlouhych 30 letech jsem si koupil zr7

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______