ZRX9R Nenastartuju a uz nevim co stim
ZRX9R Nenastartuju a uz nevim co stim
Ahoj lidi mam problem a nevim co stim nejde mi nastartovat ZX900r rocnik 2002 podtyp ZX 900 E
Dojel jsem do garaze vypl motor odevrel garaz a nic motorka po stisknuti tlacitka starteru nezareogavala udelal jsem to 2x a pokazde pokles baterie a
slisim jak jse mi snazi tocit starter s prerusovanym cvakanim nejakeho relatka skousel jsem to startovat pomoci auta na kabely ozvala se mi 2x rana coz
spis prisuzuju ze jsem to tim starterem zahltal ale porat nenastartuju rele cvaka starter jse snazi otacet svicky nove motor rerizeny a pokles napeti pri stisknuti tlacitka. Predem dekuji za radu jsem stoho naprasky.
Dojel jsem do garaze vypl motor odevrel garaz a nic motorka po stisknuti tlacitka starteru nezareogavala udelal jsem to 2x a pokazde pokles baterie a
slisim jak jse mi snazi tocit starter s prerusovanym cvakanim nejakeho relatka skousel jsem to startovat pomoci auta na kabely ozvala se mi 2x rana coz
spis prisuzuju ze jsem to tim starterem zahltal ale porat nenastartuju rele cvaka starter jse snazi otacet svicky nove motor rerizeny a pokles napeti pri stisknuti tlacitka. Predem dekuji za radu jsem stoho naprasky.
ZX900-R E Barva Zelena fialovocerne pruhy
.....me takhle odesel jeden ze dvou uhliku na starteru...jak rikas..cvaknuti rele..pokles napeti a nic..a stalo se to taky z cista jasna...jo stalo se me to u ZR rv 01...tak zkus tam dat jednicku a jako-by s tim cuknout(pootocit motorem..nebo-li startere na ten funkcni uhlik)...me se to takhle podarilo asi 5 nastartovat a uspesne jezdit a pak zas jednou z cista jasna definitivne nic..ale staci rozdelat starter a uvidis na cem jses...neni to zas tak tezke ho rozdelat 

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Mno uz jsem to zjistil po vasich radach jsem ocistil kabely pojistky atd starter jsem dal z5 a púoracha se obevila sama volnobezka se zaprela a starter se nehnul proud na max a startonavi bloknute po 2 protocenich startel na volno Cili mi nezbyva jen servis a vymnenit volnobezku nevim sice co to je ctu jen manual ale asi to bude mastna cena

ZX900-R E Barva Zelena fialovocerne pruhy