mobilní telefon

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
fanuš
Ghostrider
Ghostrider

mobilní telefon

Příspěvek od fanuš » pon bře 22, 2010 16:39:11

potřebuju nový mobil. aby toho co nejvíc uměl a stál co nejmíň :) tož poraďte který...díval jsem se na Nokia 5230...
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon bře 22, 2010 17:02:58

ze srandy ti doporucuji JABLOTRON...to je pro lidi tveho veku :D Nokia uz je trosku mimo hru...V USA uz je mimo uplne...co se tyce pomeru cena vykon...neni nad SAMSUNG a LG...ti dva dnes valcujou svet... :wink: a umi toho hodne za hoooodne mensi love... :wink:
pokud fakt chces jen a jen zavolat...kup s dvouletou zarukou i to nejlevnejsi...uspokoji tve ego... :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pon bře 22, 2010 18:02:45

Já taky budu nejspíš řešit telefon. V pátek při probouzení rexe jsem svoji oblíbenou 6300 ztratil. Přemýšlím nad nějakým telefonem, co má wifi, Peťa koupila starší N95 je to prostě nářez, jsi všude kde je wifi online :-) Tak něco takového,a le ty hujdy nevědí kolik by si za takový starší řekli, zase bych potřeboval, aby to bylo datelný do kapsy atd. LG by se mi nějakej líbil, ale nemám teďka moc času ho vybírat, když by měl někdo dobrou zkušenost s nějakým modelem, kterej by uměl mé požadavky, sem s ním :-) Pro mě samozřejmě rozhoduje cena na aukru :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon bře 22, 2010 18:29:51

dnes ty telefony uz jsou snad vsechny tak vybavene ze splnuji snad vse...dejte se cestou jako Zdrahy,kankx a to HTC TOUCH HD2 LEO...poznate co je to slast se vsim vsudy...chcete li jen fak volat...kupte si nokia 3310...a starsi... :D :D staci bohate

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pon bře 22, 2010 18:41:02

MARTY píše:dnes ty telefony uz jsou snad vsechny tak vybavene ze splnuji snad vse...dejte se cestou jako Zdrahy,kankx a to HTC TOUCH HD2 LEO...poznate co je to slast se vsim vsudy...chcete li jen fak volat...kupte si nokia 3310...a starsi... :D :D staci bohate
:-) pěkné to je, ale jestli to je ta krabice co držel Honza na výstavě v ruce, tak to je na mě moc velký a hlavně za ty love budu jezdit celou sezónu a ještě koupím pneu :-) To zase tak pro mě důležitý to wifi není, ale zaujala mě N80
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pon bře 22, 2010 18:59:13

kdyz si minoval samsung, tak anet ma krasnej dotykac za 3,500 novej... a je za ty prachy fakt super... jenze bez wifi... s wifi si priplatis... ale ne moc... za 5,5 tusim novej... nevidel sem ho, ale ten co ma anet je super -za ty prachy
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pon bře 22, 2010 19:03:06

HTC ? Mám dva kamarády, kteří si je pořídili. Jeden jako mobilní kancelář, druhý jako techno fanda. Nejdřív oba vypli zobrazení od HTC, tuším nějaký touch flou, krásný, ale prý strašně pomalý. Následovalo několitýdenní laborování jaký soft, nástavba atd nejlepší. Zkrátím to, první kamarád ho prodal, protože x krát se mu stalo, že díky pomalosti telefonu se mu někdo nedovolal, protože volajícímu to zvonilo třeba už 5x, zatímco jemu to ještě nestihlo ani zazvonit. Taky baterie na jeden den není to pravé. Druhý koupil větší baterku (teď to teprve vypadá jak cihla) a životnost prodloužil na neuvěřitelných 2,5 dne. Já když mu volám vím, že ho musím provolat třeba 10x abych měl sychr, že na mě sere schválně a ne kvůli tomu, že o hovoru ani neví. Neprodává, protože ho stál prostě moc peněz, aby se ho jen tak zbavil a platil za nový. Jinak samozřejmě spousta parádiček, ale co s tím.
Já mám E51, wifi má a na spoustu věcí mě stačí. Ale neříkám, že nejsou lepší telefony.
A nebo risknout něco takového http://aukro.cz/8113_mobilni_telefony_jine_znacky.html . Sám sjem to v ruce ani neměl, ale od spousty lidí jsem slyšel, že za ty prachy max spokojení. Většinou to byli ale noví uživatelé, kteří byli nadšeni cena/výbava a spolehlivost řešili "za ty prachy se to vyplatí"
ZX-12R naked

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pon bře 22, 2010 19:08:22

jé tak to HTC jsem už viděl u kolegy, co ho má služební u EONu. Tak už má třetí telefon, bo dva za půl roku zlikvidoval.....tedy asi tak, když přenášel data nějak přestaly komunikovat a šly do prdele. Tak kluci, držím vám palce. Já jen pamatuju, jak se během jedné přednášky snažil něco dodělat něco nutného a telefon měsíc starej zamrzl než se odmlčel......šlo o nějaký miliony kubíků plynu tak asi si dokážete představit, jak u toho vypadal! :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pon bře 22, 2010 19:23:19

Nevim co resite. Od firmy mám BlackBerry a jsem nejstastnejsi na svete. Az mi dojde moje soukroma N71 tak dalsi soukromy bude dalsi BB. Dotykovy je naprd, furt zamatlany display. Kdo to ma furt cistit.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon bře 22, 2010 19:33:13

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
dobre...jsem majitelem HTC dvou ntypu uz cca 2 roky a podotykam ze to neni mobil....
trosku se to s nim musi umet...neco jako rom,radio apod...
az se nekde potkame tak mi na nem ukazete jak je TUCH FLO....SPB MOBILE SHELL anebo SENSE pomale...
OMG...
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
kdyz jej koupúite...trosku odladite srdci svemu..maka jako starej mazak...vsecdhny problemy jsou zpusobene add lamamajitel...bez urazky...
a samozrejme posrat se muze i KAWASAKI...proto to jeste neni shit
:P :P :P :P :P :P
ok napsal jsem co jsem myslel ze je good...
uz mlcim at nejsem pomaly :D :D

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pon bře 22, 2010 19:47:24

jak jsem slyšel, tak předávám. Mě třeba představa, že koupím mobil/nemobil za 10tisíc a víc a pak musím louskat fóra na netu atd. abych ho rozchodil k dokonalosti neláká. Samozřejmě se to dá nazvat jako možnost vlastního přizpůsobení, ale furt nic pro mě.
ZX-12R naked

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Re: mobilní telefon

Příspěvek od Tilda » pon bře 22, 2010 19:55:42

fanuš píše:potřebuju nový mobil. aby toho co nejvíc uměl a stál co nejmíň :) tož poraďte který...díval jsem se na Nokia 5230...
5230 urcite nebude spatna, kamos ma N5800 coz je to stejny a ma par funkci navic, ma ji necelej rok a je spokojenej. ja premyslel o necem podobnym ale moc se mi nelibil celkovej design, ma trochu divny rozmery (je moc vysoka vzhledem k ostatnim rozmerum) takze vypada jak cihla a proto jsem zvolil mensi N5530. ta je tenci (13mm oproti 16mm) ale hlavne na ukor baterky. nevim co vsechno vyzadujes, ja chtel dotykovej displej, wifi a 3,5mm jack na sluchatka a v ty dobe byla N5530 nejlevnejsi ktera tohle vsechno nabizela a rozhodne za ty penize nebyla spatna volba.
5230 ma i GPS modul a nokie ted dava zdarma mapy + programek pro navigace coz je super vyhoda, navic je uplne stejna jako 5800 ktera ma i svoje stranky www.5800.cz a tam je hafo aplikaci a her zadarmo :twisted: spousta dalsich je na https://store.ovi.com/
me by ale docela chybela wifi, ale zas je to tim ze v praze je wifi na kazdym rohu a taky tim ze ji obcas smysluplne vyuzivam (ano i po 7 letech jsem porad schopnej se v praze ztratit a www.mapy.cz mi to dokazou usnadnit :lol: )
asi to vypada jako ze agutuju pro nokii a je to tak, chvalim Fanusovu volbu :D
Samsung a LD jsou smejdy, HTC jsou zbytecne velky kramy :finga:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon bře 22, 2010 20:02:28

no je to asi mimo téma na co se Fanuš ptal, ale mám druhé HTC a jak píše Márty - na trhu nic lepšího zkrátka není... Ten první jsem měl bezmála dva roky, bez jediného problému a teď funguje kolegovi který je s ním šťastný jako blecha :) no a ten nový je pravda že je trožku dražší, ale v podstatě jsem na něm nic nevypínal (ani na prvním) a během asi 15 minut jsem na něj nainstaloval co na něm potřebuju (hlavně navigaci a čtečku, ale taky spoustu dalších hovadin) a od té doby prostě funguje :lol: narovinu - gigový procesor v telefonu je mazec :wink:
Jinak Fanušu - koupil jsem Evče Nokii 5230 a naprostá spokojenost. Pokud jsi na Nokii zvyklý, je to dobrá volba. Za ty peníze toho umí mrtě, baterka vydrží, navigaci to má...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pon bře 22, 2010 20:06:50

MMKS píše:A nebo risknout něco takového http://aukro.cz/8113_mobilni_telefony_jine_znacky.html . Sám sjem to v ruce ani neměl, ale od spousty lidí jsem slyšel, že za ty prachy max spokojení. Většinou to byli ale noví uživatelé, kteří byli nadšeni cena/výbava a spolehlivost řešili "za ty prachy se to vyplatí"
tomu bych se zdaleka vyhnul, v podstate vsechno to jsou cinsky kopie Iphone, Nokii a podobnych. kamos koupil kopii Iphone a za 2 mesice se mu vytrhnul konektor nabijecky kdyz vyndaval kabel nabijecky, segra tam koupila kopii N95 a po 5 mesicich to prestalo nabijet. nekdo muze mit kliku a 2 roky mu ten mobil vydrzi ale ja osobne bych do toho nesel. ta 5230 co psal Fanus stoji kolem 3500,-, kdyby kazdej pulrok kupoval cinskej mobil za 1500,- tak se mu to za ty 2 roky co ma zaruku pekne prodrazi (to z aukra je 99% bez zaruky)
druha vec je ze treba software proste jeste nemaj vychytanej, aplikace do toho nesezenes zadny, nikde ti to neopravi :roll:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Patrick
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Patrick » pon bře 22, 2010 20:09:24

já sem koupil vyřazenou telefonní budku, ještě tomu postavím podvozek a bude to super. :lol:
Z 1000
CKC nr.1335

Odpovědět